Afdrukken
Pumpkin spiced bananenbrood
Print recept
Auteur:
Suzanne
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
180 gram
bloem
2 teaspoons
pumpkin spice mix
1/3 teaspoon
baking soda
1/2 teaspoon
bakpoeder
3
rijpe bananen
75
ml. olijfolie
75
ml. plantaardige melk, bijvoorbeeld havermelk
100 gram
(riet)suiker
1 teaspoon
citroensap
handje walnoten
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bekleed een cakevorm met bakpapier.
Doe de bloem, kaneel, baking soda, bakpoeder en pumpkin spice in een grote kom en meng.
Doe de overige ingrediënten in een andere kom en meng goed door elkaar en voeg vervolgens toe aan het bloem mengsel.
Giet dit in het broodblik.
Bestrooi eventueel met extra grof gehakte walnoten en een beetje extra pumpkin spice mix.
Bak het brood voor 60 – 70 minuten.
Laat het eerst helemaal afkoelen voor je het aansnijdt.
Prima te bewaren in de koelkast!
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/pumpkin-spiced-bananenbrood/