Afdrukken

Gevulde pasta met plantaardige roomsaus en groenten

Ingrediënten

Scale
  • olie of vloeibare plantaardige boter, om te bakken
  • 1/2 courgette
  • 100 gram tuinerwten uit de diepvries
  • 1/2 pakje (100 ml.) plantaardige kookroom
  • 1 theelepel vegan bouillonpoeder, ik gebruik zelf deze
  • vegan gevulde pasta voor 2 personen
  • zakje rucola
  • Parmezaanse Baas, kijk hier voor het recept

Bereidingswijze

  • Snij de courgette in kleine blokjes.
  • Verhit wat olie of plantaardige boter in een koekenpan.
  • Bak de blokjes courgette een minuutje en voeg de tuinerwten toe.
  • Bak een paar minuten tot de courgette begint te kleuren en zacht wordt.
  • Voeg de plantaardige kookroom en bouillonpoeder erbij en verwarm even mee.
  • Meng de gevulde pasta met de saus.
  • Verdeel rucola over 2 borden en verdeel de pasta en saus erover.
  • Strooi er Parmezaanse Baas over en serveer.