Afdrukken

Wrap met plantaardig roerei, avocado en crispy chili olie

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 1 blok tofu 250 gram
  • 1 theelepel kurkuma (geelwortel)
  • ½ theelepel kala namak*
  • snuf zwarte peper
  • 2 theelepels bloem, dit is optioneel
  • olie of plantaardige boter, om te bakken
  • 4 tortilla wraps
  • hand (baby)spinazie
  • 2 avocado’s, in plakjes gesneden
  • crispy chili olie, een theelepel per wrap

Bereidingswijze

  • Laat de tofu uitlekken en verkruimel met je handen in stukjes.
  • Meng met kurkuma, kala namak, zwarte peper, bloem (optioneel, ik vind het lekker dat sommige stukjes wat krokant worden op deze manier) en bak in een koekenpan in wat olie of plantaardige boter.
  • Roer regelmatig door met een spatel en bak voor een paar minuten tot het begint te kleuren.
  • Snij de avocado’s doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil met een lepel en snij in plakjes.
  • Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en beleg met de (baby)spinazie, plakjes avocado en crispy chili olie.
  • Vouw de wrap dicht en eet smakelijk!