Afdrukken

Vegan wentelteefjes van pitabroodjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

3 from 2 reviews

Ingrediënten

Scale
  • 2 pitabroodjes
  • 40 gram bloem
  • 1 theelepel kaneel
  • 150 ml. plantaardige melk, bijvoorbeeld havermelk
  • olie of plantaardige margarine, om in te bakken

 

Bereidingswijze

  • Snij de pitabroodjes doormidden en vervolgens door de helft, zodat je 8 halfjes hebt.
  • Meng het bloem met de kaneel en de plantaardige melk.
  • Schenk dit beslag in een platte schaal of diep bord.
  • Leg de halfjes in het beslag en laat ze een paar minuten liggen. Draai ze om en laat het beslag een paar minuten aan de andere kant intrekken.
  • Bak de pitabroodjes aan beide kanten in wat olie of plantaardige boter in een koekenpan aan beide kanten goudbruin.
  • Bestrooi met poedersuiker en serveer eventueel met fruit zoals plakjes banaan.