Afdrukken
Vegan vanille cupcakes
Print recept
★
★
★
★
★
5
van
4
beoordelingen
Auteur:
Suzanne
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
400 gram
bloem
220 gram
suiker
1 1/2 teaspoons
bakpoeder
1/2 teaspoon
baking soda
1/2 teaspoon
zout
360
ml. plantaardige melk
90 gram
lichtbruine basterdsuiker
120
ml. zonnebloemolie
2 teaspoons
vanille extract
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Zet 12 papieren cupcake vormpjes klaar in een muffinblik.
Meng de bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout in een kom.
Meng de plantaardige melk, basterdsuiker, olie en vanille extract in een andere kom en voeg aan het bloem mengsel toe.
Verdeel over de cupcake vormpjes en bak voor 20 – 22 minuten in de oven.
Wanneer een satéprikker er schoon uit komt wanneer je die in een cupcake steekt, zijn ze gaar.
Laat de cupcakes helemaal afkoelen.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/vegan-vanille-cupcakes/