Afdrukken
Vegan pasta Alfredo
Print recept
Auteur:
Suzanne
Genoeg voor:
4
personen
1
x
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
tagliatelle of andere pasta voldoende voor 4 personen
1
eetlepel olie
1
eetlepel bloem
2
teentjes knoflook
320
ml. plantaardige ongezoete melk
125 gram
plantaardige Parmezaanse kaas, plus extra om te bestrooien
120 gram
plantaardige roomkaas naturel
100 gram
diepvrieserwten
zwarte peper
1
schaal Vivera plantaardige kipfilets
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook in de laatste drie minuten de diepvrieserwten mee.
Verhit wat olie in een koekenpan en fruit de knoflook een minuutje.
Voeg de bloem toe en beetje bij beetje de plantaardige melk terwijl je roert met een garde.
Laat een minuutje al roerende zachtjes koken.
Voeg 125 gram vegan geraspte Parmezaanse kaas toe en plantaardige roomkaas en laat smelten.
Breng op smaak met zwarte peper en voeg de gekookte tagliatelle en erwten toe.
Bak de vegan kipfilets volgens de aanwijzingen op de verpakking en snij in repen.
Verdeel de tagliatella over de borden en verdeel de reepjes vegan kipfilet erover.
Verdeel de rest van de vegan geraspte Parmezaanse kaas erover en serveer.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/vegan-pasta-alfredo-met-plantaardige-kipfilet-en-erwten/