Afdrukken

Vegan pasta Alfredo

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • tagliatelle of andere pasta voldoende voor 4 personen
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel bloem
  • 2 teentjes knoflook
  • 320 ml. plantaardige ongezoete melk
  • 125 gram plantaardige Parmezaanse kaas, plus extra om te bestrooien
  • 120 gram plantaardige roomkaas naturel
  • 100 gram diepvrieserwten
  • zwarte peper
  • 1 schaal Vivera plantaardige kipfilets

Bereidingswijze

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook in de laatste drie minuten de diepvrieserwten mee.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en fruit de knoflook een minuutje.
  • Voeg de bloem toe en beetje bij beetje de plantaardige melk terwijl je roert met een garde.
  • Laat een minuutje al roerende zachtjes koken.
  • Voeg 125 gram vegan geraspte Parmezaanse kaas toe en plantaardige roomkaas en laat smelten.
  • Breng op smaak met zwarte peper en voeg de gekookte tagliatelle en erwten toe.
  • Bak de vegan kipfilets volgens de aanwijzingen op de verpakking en snij in repen.
  • Verdeel de tagliatella over de borden en verdeel de reepjes vegan kipfilet erover.
  • Verdeel de rest van de vegan geraspte Parmezaanse kaas erover en serveer.