Afdrukken

Vegan Crompouce

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Zie tekst hierboven voor alternatieven voor mix voor banketbakkersroom en wit glazuur.

Ingrediënten

Scale
  • 1 zakje mix voor banketbakkersroom
  • 350 ml. plantaardige melk
  • 4 vegan croissants
  • 1 zakje wit glazuur
  • 2 theelepels rode bieten- of frambozensap

Bereidingswijze

  • Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af en laat afkoelen.
  • Snij de croissants open aan één kant.
  • Leg het zakje glazuur in een pannetje of kom met heet (niet kokend) water voor 5 minuten. Haal het zakje uit het water en kneed het zakje glazuur goed door.
  • Knip het zakje open en giet het vloeibare glazuur in een kom.
  • Meng met rode bieten- of frambozensap met een garde tot de gewenste roze kleur is bereikt.
  • Verdeel met een bakkwast over de croissants en zet in de koelkast tot het glazuur is hard geworden.
  • Bereid intussen de banketbakkersroom.
  • Vul met behulp van een spuitzak de croissants met de banketbakkersroom.