Zie tekst hierboven voor alternatieven voor mix voor banketbakkersroom en wit glazuur.
Auteur:Suzanne
Genoeg voor:4 stuks 1x
Ingrediënten
Scale
1 zakje mix voor banketbakkersroom
350 ml. plantaardige melk
4 vegan croissants
1 zakje wit glazuur
2 theelepels rode bieten- of frambozensap
Bereidingswijze
Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af en laat afkoelen.
Snij de croissants open aan één kant.
Leg het zakje glazuur in een pannetje of kom met heet (niet kokend) water voor 5 minuten. Haal het zakje uit het water en kneed het zakje glazuur goed door.
Knip het zakje open en giet het vloeibare glazuur in een kom.
Meng met rode bieten- of frambozensap met een garde tot de gewenste roze kleur is bereikt.
Verdeel met een bakkwast over de croissants en zet in de koelkast tot het glazuur is hard geworden.
Bereid intussen de banketbakkersroom.
Vul met behulp van een spuitzak de croissants met de banketbakkersroom.