Afdrukken

Vegan carpaccio op 2 manieren

Scale

Ingrediƫnten

  • handje pijnboompitten
  • of 2 gekookte rode bieten of 2 pakjes plant based carpaccio van Good & Green
  • 2 handjes rucola
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • Violife Parmezaanse kaas, met een dunschiller gemaakte krullen

Bereidingswijze

  • Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren.
  • Meng de balsamico azijn met de olijfolie.
  • Als je de versie met rode bieten gebruikt: snij de rode bieten in zo dun mogelijke plakjes.
  • Verdeel de plakjes rode biet of de plakjes vegan carpaccio over de borden.
  • Verdeel de geroosterde pijnboompitjes, rucola en krullen vegan Parmezaanse kaas erover.
  • Verdeel als laatste het azijn/olie mengsel erover en serveer.