Afdrukken

Speculoos Kaiserschmarrn

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 100 ml. aquafaba (vocht uit een blik kikkererwten)
  • 1 pak Koopmans mix voor Speculoos pannenkoeken
  • 500 ml. plantaardige melk
  • plantaardige boter, om te bakken en garneren
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  • Klop de aquafaba met een mixer stijf, zo stijf dat je de kom ondersteboven kunt houden zonder dat de aquafaba er uit loopt.
  • Doe de inhoud van het pak pannenkoekenmix in een beslagkom.
  • Voeg de plantaardige melk toe en meng met een garde of mixer.
  • Voeg dan met een spatel de opgeklopte aquafaba toe en vouw dit luchtig door het beslag tot je geen wit van het aquafaba meer ziet.
  • Verhit een klontje olie in een koekenpan.
  • Giet er een soeplepel beslag in en laat uitlopen in de pan tot een ronde pannenkoek.
  • Wanneer de bovenkant droog begint te worden verdeel je met een spatel de pannenkoek in vieren.
  • Keer om en verdeel dan met twee spatels in kleinere stukjes en bak deze gaar.
  • Verdeel over borden, bestrooi naar smaak met poedersuiker en een klontje plantaardige boter.