Afdrukken

Smashed gyoaza – TikTok ontdekkingen #40

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • schaal vegan gehakt 250 gram
  • 50 gram fijngesneden spitskool
  • 2 lenteuitjes, in ringetjes gesneden
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook
  • 2 theelepels gemalen gember (vers kan ook)
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 12 gyoza vellen
  • olie, om te bakken
  • 1 eetlepel crispy chili olie

Bereidingswijze

  • Meng het vegan gehakt het de spitskool, lenteui, knoflook, gember, sesamolie en 1 eetlepel sojasaus.
  • Ontdooi de gyozavellen en verdeel het vegan gehakt mengsel over de vellen en druk goed aan.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en leg de gyozavellen met het gehaktmengsel naar beneden in de pan, steeds zoveel er in de pan passen.
  • Bak aan beide kanten voor een paar minuten tot het begint te kleuren.
  • Herhaal dit met alle gyozavellen.
  • Meng 2 eetlepels sojasaus met de crispy chili olie en serveer samen met de gebakken gyoza.