Dit is genoeg voor 1 á 2 porties afhankelijk of je er nog extra’s zoals plantaardige yoghurt en fruit aan wil toevoegen.
Auteur:Suzanne
Genoeg voor:1 á 2 porties 1x
Ingrediënten
Scale
1 banaan
50 gram havermout
1 medjool dadel, in kleine stukjes gesneden
5 amandelen, in grove stukjes gehakt
1 theelepel kaneel
50 gram plantaardige yoghurt
olie of plantaardige boter om te bakken
Bereidingswijze
Prak de banaan fijn met een vork.
Meng de fijngeprakte banaan met de havermout, stukjes dadel, amandelen, kaneel en plantaardige yoghurt.
Verhit wat olie of smelt wat plantaardige olie in een koekenpan en doe het havermout mengsel in de pan en druk plat met een spatel als een pannenkoek.
Wanneer de onderkant begint te kleuren breek je met een spatel de pannenkoek in kleine stukjes en bak deze voor een aantal minuten in de pan tot de stukjes kleuren.
Lekker met plantaardige yoghurt, blauwe bessen en extra banaan.