1 flinke theelepel kokosolie, optioneel (om de chocolade mooier hard te laten worden)
kaneel
1 zakje mix voor banketbakkersroom
350 ml. plantaardige melk
2 theelepels pumpkin spice mix
Bereidingswijze
Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af en laat afkoelen.
Snij de croissants open aan één kant.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan tot het begint te kleuren.
Smelt de vegan witte chocolade met (optioneel) kokosolie in een smeltkom of in de magnetron.
Verdeel de gesmolten vegan witte chocolade met een bakkwast over de croissants, verdeel het geroosterd amandelschaafsel erover en strooi er wat kaneel over.
Zet in de koelkast tot de chocoladelaag is hard geworden.
Bereid intussen de banketbakkersroom en voeg de pumpkin spice kruiden toe.
Vul met behulp van een spuitzak de croissants met de banketbakkersroom.