Afdrukken

Pumpkin spice crompouce

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 4 vegan croissants
  • 1 eetlepel geroosterd amandelschaafsel
  • 2 repen vegan witte chocolade
  • 1 flinke theelepel kokosolie, optioneel (om de chocolade mooier hard te laten worden)
  • kaneel
  • 1 zakje mix voor banketbakkersroom
  • 350 ml. plantaardige melk
  • 2 theelepels pumpkin spice mix

Bereidingswijze

  • Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af en laat afkoelen.
  • Snij de croissants open aan één kant.
  • Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan tot het begint te kleuren.
  • Smelt de vegan witte chocolade met (optioneel) kokosolie in een smeltkom of in de magnetron.
  • Verdeel de gesmolten vegan witte chocolade met een bakkwast over de croissants, verdeel het geroosterd amandelschaafsel erover en strooi er wat kaneel over.
  • Zet in de koelkast tot de chocoladelaag is hard geworden.
  • Bereid intussen de banketbakkersroom en voeg de pumpkin spice kruiden toe.
  • Vul met behulp van een spuitzak de croissants met de banketbakkersroom.