Afdrukken

Plaattaart met tomaten en plantaardige feta

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 1 rol vers bladerdeeg (let er op dat het vegan is, zoals van tante Fanny of AH huismerk)
  • 1/2 potje vegan pesto
  • 2 tomaten
  • stuk of 15 gekleurde snacktomaatjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram DODONI Plant’d Greek White
  • verse basilicumblaadjes

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Vouw de randen van het bladerdeeg iets naar binnen.
  • Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
  • Verdeel de vegan pesto over het bladerdeeg en spreidt uit met de bolle kant van een lepel.
  • Snij de tomaten in dunne plakken en de snacktomaatjes doormidden.
  • Leg de tomaten en snacktomaatjes om en om over de pesto.
  • Verdeel nog wat extra pesto over de tomaten.
  • Bak ongeveer 25 minuten in de oven tot de randen van de plaattaart gekleurd zijn.
  • Verkruimel de DODONI Plant’d Greek White erover en garneer met de basilicum.