Afdrukken

Noodlesoep-de-luxe met vegan gehakt en crispy chili oil

Noodlesoep-de-luxe met vegan gehakt en crispy chili oil

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 1 pakje noodlesoep naar keuze
  • olie, om te bakken
  • half bakje vegan rul gehakt
  • scheut sojasaus
  • halve puntpaprika
  • 2 kastanjechampignons
  • crispy chili oil, hoeveelheid naar smaak
  • mini groente loempiaatjes, optioneel

Bereidingswijze

  • Bereid de noodlesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bereid de mini groente loempiaatjes als je die erbij wil serveren.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en bak het vegan rul gehakt enkele minuten, roer regelmatig door tot het begint te kleuren. Zet apart.
  • Snij de puntpaprika in dunne halve ringen en de kastanjechampignons in dunne plakken.
  • Verhit wat olie in de koekenpan en bak de kastanjechampignons in een paar minuten aan beide kanten tot ze beginnen te kleuren.
  • Doe de noodlesoep in een grote kom, verdeel het vegan gehakt, de gebakken groenten en de crispy chili olie erover en serveer eventueel met de mini groente loempiaatjes.