Afdrukken

Nomelet (vegan omelet) wrap sandwich van kikkererwtenmeel met rijstvel truc

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 40 gram kikkererwtenmeel
  • 150 ml. water
  • 1/2 theelepel kala namak
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma (geelwortel)
  • 3 rijstvellen
  • 3 theelepels crispy chili olie, optioneel
  • toppings naar keuze zoals plantaardige bacon, avocado, tomaat en spinazie

Bereidingswijze

  • Meng de kikkererwtenmeel met kala namak, kurkuma en water tot een glad beslag met een garde.
  • Verhit een koekenpan en leg er een rijstvel in.
  • Als je de pittige versie wil, verdeel een theelepel crispy chili olie over de rijstvel.
  • Verdeel er 1/3 van het beslag over met een lepel.
  • Bak tot het de bovenkant droog is, je hoeft de vegan omelet dus niet om te keren!
  • Beleg eventueel met toppings naar keuze.