Afdrukken

Mini wraps met plantaardig gehakt van walnoten en kastanjechampignons

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 125 gram kastanjechampignons
  • 100 gram walnoten
  • olie, om te bakken
  • 1 kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 20 gram tacokruiden
  • mini tortilla wraps
  • toppings naar keuze zoals ingelegde rode ui, wortel, avocado, radijs en sriracha mayonaise

Notities

  • Maal de walnoten en kastanjechampignons tot kleine stukjes in een keukenmachine of hakmolen.
  • Snipper de ui en hak of pers de knoflook fijn.
  • Verhit olie in een koekenpan of wok en bak de ui een minuutje.
  • Voeg de knoflook toe en bak een minuutje mee.
  • Voeg het walnoten-kastanjechampignon mengsel toe.
  • Voeg de tomatenpuree en tacokruiden toe en bak een paar minuten tot het mengsel begint te kleuren.
  • Verwarm de mini tortilla wraps, beleg met het plantaardig gehakt en toppings en saus naar keuze en serveer.