Afdrukken

Mini brownie granola bites

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 4 rijpe bananen
  • 100 gram 100% pindakaas of notenpasta naar keuze
  • 50 gram proteïnepoeder
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • handje (chocolade) granola

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Prak de bananen fijn met een vork.
  • Meng met de pindakaas, proteïnepoeder en cacaopoeder tot een egaal beslag.
  • Vul een siliconen mini muffin vorm met de helft van het mengsel en verdeel er wat granola over.
  • Duw de granola in het beslag.
  • Bak de mini brownie granola bites 20 minuten.
  • Laat afkoelen voor je ze uit de muffinvorm haalt.
  • Enkele dagen houdbaar in een goed afgesloten vershouddoos in de koelkast.