Afdrukken

Mini chocolade cups met speculoos

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 100 gram pure chocolade
  • 1/2 eetlepel kokosolie
  • 25 gram speculoos
  • 1 theelepel kokosolie

Bereidingswijze

  • Plaats 12 papieren muffinhouders in een metalen of siliconen muffinvormpjeshouder.
  • Smelt de chocolade met de halve eetlepel kokosolie in een smeltkom boven een pan kokend water.
  • Smelt de speculoos met de theelepel kokosolie in een steelpan tot het een egaal mengsel is en zet apart.
  • Vul de mini cupcakevormpjes met een laagje chocolade en zet 10 minuten in de vriezer zodat de chocolade hard wordt.
  • Verdeel het speculoos mengsel erover en zet 10 minuten in de vriezer.
  • Verdeel tenslotte de rest van de chocolade erover en zet 10 minuten in de vriezer.