Afdrukken
Mini chocolade cups met speculoos
Print recept
Auteur:
Suzanne
Genoeg voor:
12
stuks
1
x
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
100 gram
pure chocolade
1/2
eetlepel kokosolie
25 gram
speculoos
1
theelepel kokosolie
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Plaats 12 papieren muffinhouders in een metalen of siliconen muffinvormpjeshouder.
Smelt de chocolade met de halve eetlepel kokosolie in een smeltkom boven een pan kokend water.
Smelt de speculoos met de theelepel kokosolie in een steelpan tot het een egaal mengsel is en zet apart.
Vul de mini cupcakevormpjes met een laagje chocolade en zet 10 minuten in de vriezer zodat de chocolade hard wordt.
Verdeel het speculoos mengsel erover en zet 10 minuten in de vriezer.
Verdeel tenslotte de rest van de chocolade erover en zet 10 minuten in de vriezer.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/mini-chocolade-cups-met-speculoos/