Afdrukken

Budget-friendly éénpansgerecht met aardappeltjes, sperzieboontjes en vegan balletjes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • olie, om te bakken
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 zakken van 500 gram bakaardappeltjes
  • 400 gram sperzieboontjes
  • 2 schaaltjes vegan gehaktballetjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in dunne ringen.
  • Hak of snij de knoflook fijn.
  • Bak de knoflook een minuutje in de olie.
  • Voeg de sperzieboontjes, aardappeltjes, vegan gehaktballetjes en paprika erbij.
  • Goed mengen en dan ongeveer 10 minuutjes op zacht vuur.
  • En dan de paprikapoeder, kerriepoeder, uienpoeder en peper en zout naar smaak erbij en bak alles nog 5 minuten door.
  • Heb je over? Dit gerecht kun je goed afgesloten in de koelkast nog enkele dagen bewaren. Je hoeft het dan alleen even op te bakken en goed te verwarmen.