Afdrukken

Groentesoep met gevulde pasta

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

4 from 1 review

Ingrediƫnten

Scale
  • 1 groentebouillonblokje of poeder voor 500 ml. soep
  • 500 ml. water
  • 1 wortel
  • 1/4 courgette
  • 2 eetlepels diepvries doperwten
  • handje verse spinazie
  • 1/4 schaal vegan gehakt
  • schaal vegan gevulde pasta 250 gram
  • 1/2 bosuitje, in dunne ringetjes gesneden
  • crispy chili olie, naar smaak
  • gebakken uitjes, naar smaak

Bereidingswijze

  • Breng 500 ml. water aan de kook met het groentebouillonblokje of poeder en voeg naar smaak een theelepel crispy chili olie toe.
  • Snij intussen de wortel in dunne plakjes en de courgette in kleine blokjes.
  • Bak het vegan gehakt in een koekenpan en zet apart.
  • Zet het vuur lager en voeg de groente toe, laat 5 minuutjes koken.
  • Voeg de gevulde pasta voorzichtig toe aan de soep en kook 3 minuten mee.
  • Voeg het gebakken vegan gehakt toe en roer door de soep.
  • Verdeel de soep over 2 kommen en garneer naar smaak met wat extra crispy chili olie, ringetjes bosui, gebakken uitjes en serveer.