Afdrukken

Griekse pastasalade met vegan Griekse kaas

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel fijngesneden verse peterselie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 300 gram pasta naar keuze
  • 1 kleine rode ui, in dunne halve ringen gesneden
  • 1 bakje cherrytomaatjes, in kwarten gesneden
  • 1/4 komkommer, in kleine stukjes gesneden
  • handje zwarte olijven, in plakjes gesneden
  • Violife Griekse kaas, in blokjes gesneden

Bereidingswijze

  • Meng de olijfolie, citroensap, rode wijnazijn, knoflook, peterselie en oregano tot een dressing.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking en spoel in een vergiet onder koud water en laat goed uitlekken.
  • Meng alle ingrediënten met elkaar en serveer.
  • Enkele dagen houdbaar in de koelkast in en goed afgesloten vershouddoos.