Afdrukken

Gepofte rijst met chocolade bites

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediënten

Scale
  • 100 gram pure chocolade, gesmolten
  • 200 gram 100% pindakaas
  • 75 gram gepofte rijst, bijvoorbeeld deze
  • 4 dadels

Bereidingswijze

  • Bekleed een bakblik van 20 cm. x 20 cm. met bakpapier, laat een stukje over het blik hangen zodat je de gepofte rijst er straks makkelijk uit kunt halen.
  • Pureer de dadels fijn in een keukenmachine of blender, eventueel met een scheut water.
  • Meng de gesmolten chocolade, pindakaas en gepureerde dadels naar keuze in een kom.
  • Voeg dan de gepofte rijst toe en meng alles goed door.
  • Doe dit mengsel in het bakblik en druk goed aan.
  • Zet het blik 20 minuten in de vriezer en snij dan in stukken.

Notities

Wil je een shortcut, kies dan voor dadelpasta zoals deze in plaats van zelf de dadels te pureren.