Afdrukken
Gevulde dadels met vegan roomkaas
Print recept
PIN recept
5 Stars
4 Stars
3 Stars
2 Stars
1 Star
No reviews
Auteur:
Suzanne
Genoeg voor:
12
stuks
1
x
Ingrediƫnten
Scale
1x
2x
3x
100 gram
vegan roomkaas
2
eetlepels plantaardige yoghurt
2
theelepels citroensap
25 gram
pistachenootjes
12
medjoul dadels
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Meng de vegan roomkaas met plantaardige yoghurt en het citroensap tot een glad mengsel.
Hak of maal de pistachenootjes grof.
Snij de medjoul dadels open, verwijder de pit en vul met de vegan roomkaas. Dit kan met behulp van een spuitzak of met een theelepel.
Dip de dadels met het vegan roomkaas mengsel naar beneden in de grof gehakte pistachenootjes.
Enkele dagen houdbaar in de koelkast in een goed afgesloten vershouddoos.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/dadels/