Afdrukken

Gevulde dadels met vegan roomkaas

Met vegan roomkaas gevulde medjoul dadels en getopt met grof gehakte pistachenoten

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 100 gram vegan roomkaas
  • 2 eetlepels plantaardige yoghurt
  • 2 theelepels citroensap
  • 25 gram pistachenootjes
  • 12 medjoul dadels

Bereidingswijze

  • Meng de vegan roomkaas met plantaardige yoghurt en het citroensap tot een glad mengsel.
  • Hak of maal de pistachenootjes grof.
  • Snij de medjoul dadels open, verwijder de pit en vul met de vegan roomkaas. Dit kan met behulp van een spuitzak of met een theelepel.
  • Dip de dadels met het vegan roomkaas mengsel naar beneden in de grof gehakte pistachenootjes.
  • Enkele dagen houdbaar in de koelkast in een goed afgesloten vershouddoos.