Afdrukken

Chocolade appelringen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 2 appels
  • 100 gram pure chocolade
  • 4 eetlepels ongezouten pinda’s, grof gehakt
  • 1 eetlepel cacao nibs
  • 1 eetlepel tahin
  • 2 theelepels maple syrup

Bereidingswijze

  • Was de appels en snij ze in gelijke plakken en verwijder de kern met het klokhuis.
  • Smelt de chocolade en doop de appelringen erin.
  • Leg de appelringen op een bord of bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Meng tahin met maple syrup.
  • Bestrooi de helft van de appelringen met grofgehakte pinda’s en cacaonibs en de andere helft met de caramel en grofgehakte pinda’s.
  • Zet een kwartiertje in de vriezer.
  • Bewaar in een goed afgesloten vershouddoos in de koelkast of vriezer.