Afdrukken

Bloemkool wings met smokey barbecuesaus

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 1 bloemkool
  • 150 gram bloem
  • 240 ml. water
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 125 gram barbecuesaus
  • 30 gram gesmolten plantaardige margarine

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snij de bloemkool in bitesize roosjes.
  3. Maak een beslag van de bloem, water en de specerijen.
  4. Meng de bloemkoolroosjes met het beslag en zorg dat alle roosjes bedekt zijn.
  5. Verdeel de roosjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25 minuten in de oven.
  6. Haal de roosjes uit de oven.
  7. Meng de babebcuesaus met de margarine en verdeel dit met een bakkwastje over de bloemkoolroosjes.
  8. Zet de bakplaat weer in de oven en bak de bloemkoolroosjes voor 10 tot 15 minuten in de oven.