Afdrukken

Vegan spaghetti bolognese

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • spaghetti voor 23 personen
  • olie, om in te bakken
  • 1 ui, gesnipperd
  • groenten, bijvoorbeeld 1 paprika en 1 courgette, in blokjes gesneden
  • pakje gezeefde tomaten
  • schaal vegan gehakt
  • vegan pesto
  • vegan geraspte kaas
  • pijnboompitten, eventueel kort geroosterd in een droge koekenpan

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit wat olie in een wok of hapjespan en bak de ui een paar minuten tot het zacht wordt.
  • Voeg de groenten en het gehakt toe en bak een paar minuten mee.
  • Giet de gezeefde tomaten erbij met wat pesto, hoeveelheid naar smaak.
  • Roer goed door en verwarm een paar minuten.
  • Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus er bij.
  • Serveer met de kaas en pijnboompitten.