Afdrukken

Vegan kaasvlinders met mosterddip

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 1 rol vers vegan bladerdeeg
  • 75 gram vegan geraspte kaas, zoals cheddar cheese
  • ongeveer 4 eetlepels vegan Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels vegan mayonaise
  • 2 theelepels mosterd

Bereidingswijze

  • Rol iets verder uit met een deegroller zodat het wat platter wordt.
  • Verdeel de vegan geraspte kaas over het bladerdeeg.
  • Verdeel de vegan Parmezaanse kaas erover.
  • Rol aan de lange kant van het bladerdeeg op tot het midden.
  • Rol aan de andere lange kant van het bladerdeeg ook op het midden.
  • Je hebt nu twee lange rollen aan elkaar vast.
  • Verpak in een plastic folie en leg 30 minuten in de vriezer.
  • Verwarm de oven op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Snij de rollen bladerdeeg in dunne plakjes en leg ze voorzichtig op het bakpapier.
  • Bak in ongeveer 12 – 15 minuten goudbruin in de oven.
  • Laat de kaasvlinders afkoelen op een rooster.
  • Meng de vegan mayonaise met de mosterd en serveer met de kaasvlinders.