Afdrukken

Vegan kaaspannenkoeken

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingrediƫnten

Scale
  • 100 gram bloem
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • 200 ml. plantaardige melk
  • plantaardige boter, om te bakken
  • 4 plakken plantaardige kaas

Bereidingswijze

  • Voeg het bakpoeder en zout toe aan de bloem en schenk de plantaardige melk erbij.
  • Roer met een garde tot je geen bloem meer ziet en er geen klontjes meer zijn.
  • Dek het beslag af en laat een half uurtje rusten.
  • Verhit wat plantaardige boter in een koekenpan en voeg een soeplepel met beslag toe.
  • Laat het beslag ronddraaien zodat de hele bodem van de pan bedekt is.
  • Laat ongeveer 2 minuten bakken tot de bovenkant van de pannenkoek begint te stollen.
  • Draai de pannenkoek om met een spatel.
  • Scheur een plak plantaardige kaas in stukjes en leg deze op de pannenkoek en bak mee tot ook de onderkant gaar is.
  • Herhaal met de rest van het beslag.