Afdrukken

Curry loaded pappadums

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Bijgerecht/borrelsnack voor ongeveer 4 personen

Ingrediƫnten

Scale
  • 150 gram groenten naar smaak zoals bloemkool en kikkererwten
  • 100 gram tempeh
  • 1 verpakking The Vegan Sadhu currypasta naar keuze
  • 1 eetlepel olie en om te bakken
  • 400 ml. water
  • 2 zakjes Go Tan pappadums
  • rode peper, lenteui en koriander als garnering

Bereidingswijze

  • Snij de tempeh in stukken en stoom deze 10 minuutjes om te bittere smaak eruit te krijgen.
  • Laat de tempeh afkoelen en snij in kleine stukjes.
  • Snij de groente zoals bloemkool in kleine stukjes.
  • Verhit wat olie in een wok en bak de tempeh in een paar minuten goudbruin.
  • Voeg de groenten toe en bak een paar minuten mee.
  • Voeg de currypasta, 1 eetlepel olie en het water toe en laat zachtjes koken tot de groenten gaar is.
  • Verdeel een laag curry over 2 schalen of borden.
  • Bedek met 1 zakje pappadums per schaal/bord en garneer met een paar eetlepels extra curry, rode ui, bosui en koriander.
  • Let op: omdat pappadums veel dunner zijn dan nachochips worden ze snel zacht. Daarom zijn pappadums niet geschikt om lagen mee te maken. Maak deze loaded pappadums kort voordat je ze gaat serveren.
  • Gebruik de pappadums om met je handen de curry op te scheppen.