snuf specerijen naar smaak, ik gebruikte paprikapoeder, currypoeder, zwarte peper en gemalen komijn
1/2 avocado
everything but the bagel seasoning, kijk hier voor het recept
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200 graden of kies voor de methode met een broodrooster, zie hierboven.
Je kunt de zoete aardappel goed wassen of schillen.
Snij de zoete aardappel in 4 gelijke plakken en bestrijk aan beide kanten met behulp van een bakkwastje met wat olie.
Leg de plakken op een met bakpapier of siliconen bakmat beklede bakplaat.
Bak de plakken in ongeveer 20 – 25 minuten gaar, keer halverwege om. De zoete aardappel is gaar wanneer je er makkelijk met een vork in kunt prikken.
Verhit wat olie in een koekenpan en doe de kastanjechampignons en kikkererwten er in. Breng op smaak met specerijen.
Bak intussen de kastanjechampignons en kikkererwten in wat olie in een paar minuten tot ze goudbruin kleuren.
Prak de avocado fijn.
Beleg de plakken zoete aardappel met de fijngeprakte avocado, everything but the bagel seasoning en de gebakken kastanjechampignons en kikkererwten en serveer.