Samenwerken

In augustus 2013 begon ik wateetjedanwel.nl, een plek waar ik antwoord geef op een veelgestelde vraag aan vega’s en vegans: wat eet je dan wel? Ik wil laten zien dat leven zonder vlees helemaal niet ingewikkeld, duur, smakeloos of eentonig hoeft te zijn. Integendeel! Naast vega(n) eten komen ook onderwerpen als beauty, lifestyle, mindfulness, boeken, mode aan bod. Op wateetjedanwel kan ik mijn creatieve ei kwijt: het is de combinatie van schrijven, koken, winkelen, trends en beeld en videobewerking dat mij helemaal ligt!

Doelgroep
Wateetjedanwel.nl krijgt maandelijks 90K+ pageviews en 60K+ unieke bezoekers. Het grootste deel daarvan bestaat uit vrouwen uit Nederland en België van wie de gemiddelde leeftijd ligt tussen 25 en 45 jaar. De interesses van de gemiddelde bezoeker varieert van vega/vegan eten, productnieuws, lifestyle, bruikbare huis tuin en keukentips tot boekreviews.

Social media bereik
Facebook: 9,4 K | Instagram: 28,2 K | Pinterest: 1152 | Bloglovin’: 1130

Uitgelichte samenwerkingen
In 2017 was ik in de zomer foodblogger voor I-KOOK, het eerste artikel is hier te bekijken
Campagnes: Blue WonderLeerdammerAH AllerhandeHeinz, VeganAnimal, De Buffetten Boer, Bloggers Favorites
Productreviews: DermalogicaBosch, PhilipsSimba MatrasByzoo, Seepje, TefalSimon Lévelt, Albert Heijn, Leev, Beer in a Box
Sponsored posts: BrandfieldDrukbedrijf.nl, Simyo
Winacties: Radbag, Veggie VleesGro-Holland

De campagne My BBQ Hero waar ik aan mee werkte voor Heinz: https://wateetjedanwel.nl/mijn-bbq-hero-heinz/

De campagne My BBQ Hero waar ik aan mee werkte voor Heinz – artikel

Het artikel met fotoshoot die ik maakte voor VeganAnimal - artikel

Het artikel met fotoshoot die ik maakte voor VeganAnimal – artikel

Adverteren en advertorials
Past jouw merk, bedrijft of product bij Wat eet je dan wel? Dan zijn er mogelijkheden om te adverteren op de website of een samenwerking aan te gaan. Denk hierbij aan een advertorial waarbij ik jouw product onder de aandacht breng bij de bezoekers of een banner die linkt naar jouw website. Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op via info@wateetjedanwel.nl.

Perspakketten en product samples
Producten kunnen altijd opgestuurd worden. Ik probeer graag nieuwe producten uit! Het opsturen van producten geeft echter geen garantie dat het op wateetjedanwel.nl of de social media kanalen wordt behandeld. Wil je die zekerheid wel, neem dan contact op via info@wateetjedanwel.nl.

Postadres:
Wat eet je dan wel
Postbus 21672
3001AR Rotterdam

Lees hier meer over wateetjedanwel.nl.

Contact

Email
info@wateetjedanwel.nl

KvK-nummer
24455330 te Rotterdam

Btw-nummer
135839737B01

Share: