Winactie: pakket voor een avondje voor de buis [afgelopen]

Languit op de bank met een spannende serie of goeie film en natuurlijk wat lekkers. Dat zit helemaal goed met dit pakket: naast een beamer om beelden van je smartphone te projecteren op (bijvoorbeeld) een muur zitten er ook allemaal lekkere snacks in, uiteraard allemaal vegan! [De winactie is afgelopen en de winnares is Kirsten, zij heeft inmiddels bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen!]

Wat zit er in het pakket?

 • smartphone mini beamer van karton waarmee je beelden tot 8x vergroot ziet op een witte oppervlakte zoals een muur
 • mais om zelf popcorn mee te bakken
 • popcornbekers
 • Heartbreakers chips paprika
 • Heksehyl drop
 • Autodrop brokkenpiloten zoute drop
 • Skittles
 • Nizza kokosbiscuits

Wat moet je doen kans te maken op dit pakket?

Laat in een reactie achter hieronder dat je mee doet en met wie jij een avondje series/films wil kijken. Laat een geldig emailadres achter zodat ik je kan bereiken mocht je de winnaar zijn! De winactie loopt t/m vrijdag 16 maart 2018 20.00 uur. Enne, het is natuurlijk niet verplicht maar ik zou het super vinden als je ook even zou willen stemmen op wat eet je dan wel:

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

193 reacties

 • Reply Jony

  Ik wil graag een filmavondje met mijn beste vriend en fellow vegan Berend. Door onze drukke agenda’s en de afstand zien we elkaar niet vaak. Dus dit is een top excuus voor een chille dag met films en vegan snacks!

  12 maart 2018 at 18:18
  • Reply Aya

   Ik zou heel graag een avondje turkse series binge watchen met mijn moeder en omdat zij natuurlijk houdt van snacken is het toch super gaaf als zij dit een keertje “cruelty free” gaat doen.

   12 maart 2018 at 19:05
  • Reply Aniek

   Ik zou heel graag willen winnen, om samen met mijn 3 zusjes een meidenavond te houden! ?? Ik eet nu al 5 jaar Vegan en dat bevalt mij hartstikke goed. Nu volg je al een hele tijd en ik word altijd zo blijf als er weer een post van jou voorbijkomt. Ga zo door!

   13 maart 2018 at 22:26
  • Reply kathy

   Ik waag graag mijn kans, lekker genieten van de tv samen met mijn zoon en man. Dit pakketje zou smaken

   15 maart 2018 at 10:30
 • Reply Kim

  Samen met grote liefde natuurlijk. Vooral omdat hij sinds kort niet alleen vega maar ook bijna altijd Vegan met mij mee eet!

  12 maart 2018 at 18:18
 • Reply Leah

  Oeh dit wil ik graag winnen!! Ik vind het heel erg leuk om films te kijken met vriendinnen en dan vooral van die ‘slechte’ films als Mean Girls. Love it!

  12 maart 2018 at 18:18
 • Reply Jo

  Ik wil graag een filmavondje met mijn beste vriend en fellow vegan Berend. Door onze drukke agenda’s en de afstand zien we elkaar niet vaak. Dus dit is een top excuus voor een chille dag met films en vegan snacks!

  12 maart 2018 at 18:19
 • Reply Winny Schepers

  Geweldig. Lekker vega snacken en een filmpje kijken met mijn lief

  12 maart 2018 at 18:20
 • Reply Carolien Schutte

  Ooh wat een super leuk pakket ik waag graag een kansje ik hou van film middag/avonden met 1 van me mannen of als heel gezinnetje en wat lekkers en gezonds is nog leuker bij de film ??

  12 maart 2018 at 18:21
 • Reply Rianne

  Ik doe graag mee 🙂
  Lekker voor een dagje Netflix samen met mijn vriend en mede vegan, Robin.

  12 maart 2018 at 18:21
 • Reply Tamara

  Ik heb regelmatig een Netflix avondje met vriendin Fatima die t vorig jaar niet is gelukt om vegan te gaan maar nu hard op weg is! Dus wil haar wel verrassen met een vegan Netflix avondje ???

  12 maart 2018 at 18:23
 • Reply Michelle

  Wat leuk!! Yesss ik doe mee!? Horror films kijken met mijn vriendin Laura☠ Eten is onze grootste hobby! ? Lekkerrr snacken!? We love itt ??

  12 maart 2018 at 18:25
 • Reply Lisanne Schreuder

  Ik zou super graag een avondje met mijn lieve vegan vriendinnetje lizzy houden. We zien elkaar veel te weinig, maar zij heeft me geïnspireerd meer vegan te worden. Een vegan filmavond zou ons beiden goed doen.

  12 maart 2018 at 18:25
 • Reply Emily

  Ik doe graag mee! Lijkt me super leuk om een Film avond te houden met m’n beste vriendin. ?

  12 maart 2018 at 18:27
 • Reply Ellis van der Lijn

  Ik volg je sinds een aantal dagen op IG en je inspireert mij enorm! Al lange tijd spookt het door mijn hoofd om meer plantaardig te eten en o.a. door je tips en lekkere recepten gaat dit veel meer vanzelf! Een filmavond met mijn vriend met al deze lekkere vegan snacks zou daarom extra leuk zijn!

  12 maart 2018 at 18:28
 • Reply Sharona

  Ik wil ook Meedoen! Samen met moederlief de hele avond films kijken en natuurlijk genieten van alle lekkere VEGAN lekkernij! ?

  12 maart 2018 at 18:28
 • Reply Petra van der Toorn

  Ik wil graag een filmavond met mijn vriend omdat hij over 2 weken begint bij de luchtmacht en ik heb dan 80% minder zal gaan zien 🙁 en zo kunnen we nog wat quality time samen doorbrengen!

  12 maart 2018 at 18:31
 • Reply Femke Harmsen

  Samen met mijn twee beste vriendinnetjes waarmee ik dit jaar een 15jarig jubileum vier en binnenkort eindelijk weer zie!!???

  12 maart 2018 at 18:32
 • Reply Djanifa da Conceicao

  Ik wil graag een filmpje kijken met mijn newly husband @EdsondaConceicao! We vieren bijna onze eerste trouwjubileum en 10e relatiejubileum. Dit jaar wordt de start om te dromen over onze vegan baby ? een romantische filmpje zou leuk zijn!

  12 maart 2018 at 18:33
 • Reply Sanne

  Samen met mijn co-maatjes! Na ‘n lange dag dierenlevens redden, zijn wij wel heeel erg toe aan een vegan&ontspannen snackavondje! 🙂

  12 maart 2018 at 18:33
 • Reply Iris.

  Samen met mijn lieve ouders een gezellige gezinsavond met een film en wat lekkers!

  12 maart 2018 at 18:35
 • Reply Katleen

  Samen met mijn vriend kijken en smullen! De stress van ons afgooien (lees kijken en smikkelen). ?

  12 maart 2018 at 18:35
 • Reply Fleurke

  Ik zou graag dit ontzettende leuke pakket gebruiken om met mijn moeder een gezellige bingewatch serie avond te houden! Ik eet al een tijdje vegan, mam is al hard op weg en wil haar graag aanmoedigen met dit pakket ???

  12 maart 2018 at 18:37
 • Reply Jennifer

  Ik kijk graag films op de bank met met mijn niet-vegan huisgenootje en ik moet hem er natuurlijk wel van overtuigen hoe lekker vegan snacks kunnen zijn!

  12 maart 2018 at 18:39
 • Reply Neeltje (@healingneel_)

  Wat een super leuk pakketje! Samen met mijn lieve mama die altijd voor mij klaar staat en mij al jaren steunt in mijn genezingsproces! Dit verdient ze zeker 🙂

  12 maart 2018 at 18:39
 • Reply Paulien

  Oeh maak graag kans! Woon sinds dit weekend samen met mn grote liefde dus dit zou heel leuk zijn voor een fijn avondje samen op de bank!!

  12 maart 2018 at 18:39
 • Reply Peggy

  Oehh, ik doe zeker mee! Ik zou heel graag een Netflix-avondje willen houden met Wendy van Wendeliciously. Zij heeft me laten zien dat echte vrienden bestaan en elkaar aanmoedigen, met name in moeilijke tijden. Ik kan altijd op haar rekenen en het lijkt me heel erg leuk om met dit lekkere pakket een gezellig avondje met haar te organiseren. Ze verdient het om eens flink in het zonnetje gezet te worden.

  12 maart 2018 at 18:39
 • Reply Ariana

  Wil graag samen met mijn kleine zusje genieten van deze snacks voor tijdens onze horror movie nights. Heb haar gefascineerd met mijn vegan life en zij is nu dus zelf bezig in haar overgang naar vegan food.

  12 maart 2018 at 18:40
 • Reply Wendy

  Oehh lekker! Graag met mijn verloofde. Hij is geen vegan maar eet altijd wel lekker met me mee als ik heb gekookt en vindt het altijd lekker en zeurt nooit als ik.weer iets nieuws heb gebakken of gekookt. Dat verdient wat lekkers!

  12 maart 2018 at 18:40
 • Reply Chinouk

  Dit zou ik super graag winnen! Om te delen met mama die sinds kort ook vegan is en we dan lekker samen een filmavondje kunnen houden! En natuurlijk omdat deze producten super lekker zijn ?

  12 maart 2018 at 18:41
 • Reply Pien

  Een gezellige avond met mijn zus! Thee, koek, snoep, chips èn popcorn! Nu nog even ruziën welke serie het wordt;)

  12 maart 2018 at 18:42
 • Reply Claudia

  Whaaa! Vet lekker! Ik zou het NU al willen hebben, haha 🙂 Vanavond bankavond met mijn vriend en hoe fijn zou dit zijn! ?????

  12 maart 2018 at 18:43
 • Reply Mieke

  Oehhh met mijn lieve zusje! Veel te lang geleden, mooie reden om een heerlijk avondje te plannen!

  12 maart 2018 at 18:46
 • Reply Maryse

  Oeh dat ziet er goed uit! Ik zou het pakket graag willen winnen om te delen samen met mijn moeder. Onder het genot van een goeie film of serie zijn alle lekkernijen een extra verwennerij! Vorige week hebben we mee gedaan met de week zonder vlees / vegan gegeten. Dat beviel zo goed dat we het nog verder gaan doorzetten. Dat alle snacks vegan zijn is natuurlijk ook een pluspunt. Ohja, ik heb op je gestemd ????

  12 maart 2018 at 18:48
 • Reply Sanne

  echt een superleuke winactie! ik zou graag een filmavondje met mijn vrienden/vriendinnen willen houden bij mij thuis, superleuk en lekker! echt tof dat je dit doet!

  12 maart 2018 at 18:49
 • Reply Youssra

  Lijkt gezdllig om met mijn bff films te kijken

  12 maart 2018 at 18:49
 • Reply Christel Otten

  Super leuke winactie. Films en Netflix avondjes zijn hier favoriet. Dus ik zou dit pakket graag delen met mijn lieve man en dochter. Familytime????

  12 maart 2018 at 18:50
 • Reply Judith

  Wauw wat een heerlijk pakket!! ? Hoe kan ik een vegan vriendin beter bedanken (en dat verdiend ze) dan met een heerlijk filmavondje in je eigen (mini) thuisbioscoop en deze delicious snacks? She’s gonna love it ?

  12 maart 2018 at 18:50
 • Reply Jennifer

  Wat zou ik dit pakket graag willen winnen!! Allemaal vegan, beter kan niet! Ik zou dit pakket graag willen delen met mijn beste vriedinnetje en vriendje. Allebei een filmavondje!

  12 maart 2018 at 18:52
  • Reply Charlotte

   Wat een leuk pakket! Ik zou lekker een filmavond houden met mijn vriendinnen, ideaal om straks te vieren dat o ze tentamens gedaan zijn, en natuurlijk om ze dan allerlei lekkere vegen dingen te laten proeven!

   12 maart 2018 at 19:53
 • Reply Willemijn

  Als ik win zou ik mijn vader uitnodigen om samen een filmavondje te doen om hem te overtuigen dat het vegan leven toch niet zo slecht is en dat er genoeg snacks zijn die gewoon cruelty free zijn 🙂

  12 maart 2018 at 18:52
 • Reply Lisalotte

  Ik wil graag dit pakket winnen omdat mijn vriend een halve week met koorts op bed heeft gelegen. Samen dingen ondernemen was er helaas niet bij. Dit zou hem enorm opvrolijken nu hij weer aan de betere hand is!

  12 maart 2018 at 18:54
 • Reply Robin

  Ik zou graag mee willen doen met de winactie. Als ik win zou ik samen met mijn moeder alles opeten tijdens een gezellige filmavond!

  12 maart 2018 at 18:54
 • Reply Melissa

  Ik zou heel graag weer eens een filmavondje met mijn vriend willen. Door de wisselende diensten (stage) en zijn werk hebben wij nauwelijks tijd om samen even te relaxen. Dit zou dus erg goed van pas komen wanneer wij binnenkort wat vrije dagen hebben!! ??

  12 maart 2018 at 18:55
 • Reply Gwen

  Wat een super leuk pakket! Ik ben dol op films dus dit paket is echt top. Ik zou een leuke meidenfilm met mijn vriendinnen gaan kijken! Daarom is het ook leuk om bijvoorbeeld van te voren popcorn te maken of iets lekkers uit het paket te kiezen ( en vegan is natuurlijk altijd goed )???

  12 maart 2018 at 18:55
 • Reply Lynn

  Samen met mijn vriend! Sinds we samen wonen, eet hij alleen maar vegan met mij mee dus zijn doorzettingsvermogen en zijn positiviteit mogen beloond worden! Eerst vond hij het nogal lastig, maar nu wil hij niet meer terug naar zijn oude levensstijl! Ik ben trots! Én megafijn dat onze favoriete koekjes in het pakket zitten (;

  12 maart 2018 at 18:55
 • Reply Rochelle

  Wow wat een super leuke actie is dit!! Als echte vegan zou ik dit filmavondje graag thuis doorbrengen met mijn man (ook vegan). Wij hebben en zoontje van 1.5 en in april verwachten wij ons tweede kindje. Even tijd met z’n tweeën is soms zo fijn! Kids lekker op bed en wij een filmavondje met deze vegan snacks!

  12 maart 2018 at 18:56
 • Reply Daniela kever

  Ik wil dit graag winnen voor mijn vegan collega… niet voor mezelf maar voor haar en haar hubbie. Omdat zij me nu al sinds een jaar inspireert. Zei zieke diertjes opneemt en verzorgt met alles wat ze heeft. Zij eet liever een droge (vegan) boterham dan dat haar diertjes iets te kort komt! Daarnaast deelt ze de lekkerste recepten, ideetjes en staat ze open voor elk gesprek. Haar open, niet oordelende blik op medemens en -diertjes bewonder ik enorm. Zij verdient dit heerlijke pakket dubbel en dwars!

  12 maart 2018 at 18:58
 • Reply Charlotte

  Leuk!! Samen van genieten met vriendlief, die écht anti-vegan is (denkt te zijn), dus die verras ik graag met dit heerlijke pakket!!

  12 maart 2018 at 18:58
 • Reply Daniela kever

  *zij ???

  12 maart 2018 at 18:59
 • Reply Vera

  Yes please!
  Mag het ook lekker in mijn uppie, dan hoef ik niet te delen.?

  12 maart 2018 at 19:01
 • Reply Kasane

  Nou dat film avondje wil ik lekker relaxed samen met mij twee katten doen! Heerlijk warm onder uitgezakt op de bank, dat is lang geleden. Genieten.

  12 maart 2018 at 19:01
 • Reply Tamara

  Oh! Dit zou ik willen delen met mijn vegadinnetje Fabi! Zij viel bijna flauw & haar mond bleef 3 minuten open staan toen ze hoorde dat ik..als vleesetend monster vegan werd. Van carnivoor naar herbivoor.. dat is een vegafeestje waard! #opgoedgeluk

  12 maart 2018 at 19:02
 • Reply Noëmi

  Wat super leuk! Mijn vriend en ik hebben na de week zonder vlees besloten om langzamerhand vega te worden en misschien daarna zelfs vegan! Dit pakket zou een goede motivator voor ons zijn om het vol te houden en er een lifestyle van te maken ?

  12 maart 2018 at 19:02
 • Reply Aïde

  Chillen doe ik het liefst met mijn vriend en een goede docu

  12 maart 2018 at 19:04
 • Reply Chris

  Ik zouslapen graag een serie/film avondje willen houden met mijn moeder, omdat we beide de rust en ontspanning wel nodig hebben, met/door de situatie waarin we nu zitten

  12 maart 2018 at 19:05
 • Reply Eva

  Heerlijk ! Een film avondje met mijn vriend ! Ik ga duimen voor dit verwenpakket 🙂

  12 maart 2018 at 19:05
 • Reply Mo

  Wat een tof pakket en leuke winactie! 🙂 Ik zou het pakket graag delen met mijn vriend omdat hij sinds kort meedoet met mijn vegan levensstijl en hij daarom wat lekkers verdiend! Ook meteen een leuke manier om hem kennis te laten maken met al het lekkers dat je gewoon nog steeds kan eten. En een goed excuus voor een avond bankhangen en Netflix haha

  12 maart 2018 at 19:06
 • Reply Josefiena

  Ik doe natuurlijk een Netflix/film/serie avondje met mijn dochter Kelly.

  12 maart 2018 at 19:08
 • Reply Amra

  Met mijn lieve grote zus ❤️

  12 maart 2018 at 19:08
 • Reply Amy

  Jaaa! Samen met mijn lieve vriendje!

  12 maart 2018 at 19:08
 • Reply Denise

  Ik zou het verorberen met vriend lief. We zitten midden in een hectische verhuizing, slapen eindelijk niet meer in de woonkamer en daarnaast werkt hij ook erg hard. Dus voor hem (en stiekem ook voor mij) zou ik dolgraag een filmavondje houden, als bedankje voor al zijn harde werk en dat hij het al bijna 5 jaar met mij volhoudt 😉

  12 maart 2018 at 19:11
 • Reply Anneke

  Wat een toffe winactie! Ik zou dit graag willen delen met mijn vriendin Lina, want dan kunnen we samen nieuwe snacks uitproberen en een goed excuus om nog eens een filmavond te houden ?

  12 maart 2018 at 19:12
 • Reply Soraya

  Wat een leuke actie! Ik zou samen met mijn beste vriendinnetje een lekkere film / girls avondje thuis pakken. We zijn de afgelopen tijd erg druk geweest met onze persoonlijke doelen en hebben te weining tijd voor elkaar gemaakt. Ik denk dat ik haar leuk kan verassen met dit pakket en een gezellig avondje erbij.

  12 maart 2018 at 19:14
 • Reply Kelly

  Met mijn all you can eat spare ribs etende vader…. ik zou dan aan het eind van de avond zeggen: ,,nou pap, hier zit geen vlees in!” En dat zeg ik dan nadat we okja hebben gekeken. Vervolgens gaat de avond door en kijken we earthlings. Als ik dan mijn all-you-can-eat-spareribs-bij-de-beren-etende vader om heb…..SUCCES 🙂

  12 maart 2018 at 19:15
  • Reply Kelly

   Met mijn all you can eat spare ribs etende vader…. ik zou dan aan het eind van de avond zeggen: ,,nou pap, hier zit geen dier in!” En dat zeg ik dan nadat we okja hebben gekeken. Vervolgens gaat de avond door en kijken we earthlings. Als ik dan mijn all-you-can-eat-spareribs-bij-de-beren-etende vader om heb…..SUCCES 🙂

   12 maart 2018 at 19:16
 • Reply Sarah

  Ooooh met mn lieverd Daniel omdat ik hem letterlijk maar 1 x in de 8 weken zie en ik binnenkort naar hem toe ga en hem dan kan overhalen vegan lekkers te eten onder t genot van al dit (want dat doen we nooooooooit) ?

  12 maart 2018 at 19:17
 • Reply Roelien

  Ja leuk!
  Een relaxed Netflix avondje met mn ? wordt hiermee nog gezelliger ?

  12 maart 2018 at 19:17
 • Reply Debbie

  Oh wat leuk! Ik wil dit pakket graag delen met mijn lief, Jeroen. Wij houden van wat lekkers bij de film en dit is ideaal!

  12 maart 2018 at 19:19
 • Reply Emma

  Ohhh wat leuk!! en lekker hihi
  Samen met mn vriend want we zien elkaar niet veel en we zo’n avondje wel echt verdienen!!
  Leuk voor als we 4 jaar samen zijn eind maart ?❤️?

  12 maart 2018 at 19:28
 • Reply Lene

  Ik doe graag mee! Samen met mijn beste vriendin, mede-vegan en steun door dik en dun!

  12 maart 2018 at 19:30
 • Reply Judith

  Ik wil heel graag een filmavondje met veel lekkers met mijn man. Omdat we allebei al 19 jaar vegan zijn, echte smulpapen zijn en omdat een avondje op de bank een unicum voor ons is, dat gevierd mag worden met veel lekkers.

  12 maart 2018 at 19:33
 • Reply Ellis

  Oeh wat leuk!
  Met m’n vriend, want we zien elkaar bijna niet meer i.v.m. onze studies. En ik beloof hem steeds dat we een avondje naar de film gaan, maar ben elke keer zo moe dat ik liever in pyjamaatje op de bank zit haha.. (shame on me)

  12 maart 2018 at 19:38
 • Reply Clara De Smedt

  Hey Suzanne! Ik zou graag dit pakket gebruiken om een gezellige filmavond te organiseren met men twee katten Pebbles en Marcel en men lieve mamaatje! De film(marathon) zou dan waarschijnlijk Harry Potter zijn, mijn guilty pleasure ??Xxx

  12 maart 2018 at 19:38
 • Reply Frida van Til

  ik zou dit super graag winnen, om mijn vegan dip weer even een boost te geven. Karige verjaardag achter de rug, dus doe dit feestje samen met mijn lief graag nog een keer over met deze lekkere dingen. Moet na ziekte ook weer aankomen, dus kom maar op met dat lekkers. Hoor graag van je!

  12 maart 2018 at 19:40
 • Reply Frederique

  Oehh wat lekker! Ik zou dit heeeel graag willen winnen om een avondje met mijn vriend door te brengen. Door zijn drukke baan en mijn opleiding zien we elkaar helaas niet vaak. Ook is hij een echte popcorn fan!! Dit zou dus ideaaal zijn!??

  12 maart 2018 at 19:41
 • Reply wendy

  Wat een leuke winactie! Mijn vriend is deels veganistisch gaan eten speciaal voor mij, dus hij verdient een gezellig avondje film! Door onze onregelmatige werkdagen en tijden is het lastig om wat leuks te plannen, dit pakket zou superleuk zijn!?

  12 maart 2018 at 19:44
 • Reply Kim

  Het lijkt mij gezellig om weer eens een filmavond te organiseren met vriendinnen van de middelbare school. Tegenwoordig vinden ze het lastig om snacks te kopen omdat ik koemelkvrij eet en op deze manier kan ik ze verrassen met lekkere dingen die ik ook mag!

  12 maart 2018 at 19:45
 • Reply Anouk

  Samen met mijn vriend! Wij als film en food liefhebbers is dit pakket echt wat voor ons! Heerlijk samen een avondje op de bank ploffen en ongegeneerd te veel eten Haha.

  12 maart 2018 at 19:48
 • Reply Lindsay

  Zou dit heerlijk kunnen delen met mijn vriend! Mn schoonzusje is ook erg fan van popcorn dus zal de doosjes denk ik super leuk vinden 🙂

  12 maart 2018 at 19:48
 • Reply Janet

  Ik zou graag een filmavond met mijn vriend willen! We willen vaak wel een film kijken maar komen er nooit aan toe! Ik zou dan als eerste Okja kijken. Heb er veel positiefs over gehoord qua veganisme 😉

  12 maart 2018 at 19:49
 • Reply Kysha.k

  Ik doe zeker mee. Kunnen ik en mijn vriend wel gebruiken een avondje relaxen met een filmpje ??

  12 maart 2018 at 19:51
 • Reply Wendy

  Hier hoef ik dus echt niet over na te denken! Deze box gaat op samen met mijn 2 lieve vriendinnetjes die, in de anderhalf jaar waarin ik met m’n gezin 3x verhuis, steeds maar weer voor me klaarstaan -zowel praktisch als met het luisteren naar m’n ‘gemopper’?-
  Kijk enorm uit naar mei, dan is alles achter de rug en ga ik met hen zeker bingewatchen!!

  12 maart 2018 at 19:52
 • Reply Marieke

  Ohhh wat een heerlijk pakket! Ik zou een gezellig filmavondje met mijn lieve vriendin Lotte houden, om haar te verrassen en enthousiast te maken over deze onverwachts veganistische lekkernijen!

  12 maart 2018 at 19:55
 • Reply Monica

  Oooohhh super leuk/ lekker pakketje. Ik doe graag mee voor mijn mannetje en ik. Dan hebben we samen wat lekkers voor ons wekelijks filmavondje.
  Ook heb ik zojuist een stem voor je achter gelaten.

  12 maart 2018 at 19:58
 • Reply Silke

  Ik wil ‘m!

  12 maart 2018 at 20:00
 • Reply Pieter

  Ik zou dit suuuupperr graag willen winnen! En zou niet elke keer met dezelfde kijken maar elk weekend een feestje geven om met vrienden series of films te kijken en anders kijk ik wel relaxed met mijn vriendin. Het zou echt perfect uitkomen voor mij want Netflix kijken op mijn kleine telefoon is natuurlijk niet zo ideaal als groot op de muur!

  12 maart 2018 at 20:02
 • Reply Mieke

  Omnomnom! Ik hang héél graag een avondje voor de buis tegen mijn vriend Sander aan.

  12 maart 2018 at 20:04
 • Reply Soha

  Met de hele famillie!! Omdat ik zo veel van ze hou en natuurlijk met hun samen een leuke film avond kan organiseren. Lijkt mij geweldig!!

  12 maart 2018 at 20:05
 • Reply Alicia Voshol

  Oh heerlijk, ik plan een avondje met mezelf is dat ook goed? Als de kindjes op bed liggen tijd voor wat me-time en netflix!

  12 maart 2018 at 20:05
 • Reply Maria

  Ik zou graag een filmavondje met mijn zoon Sem willen, nu Wie is de Mol is afgelopen gaan we ons zaterdagavond momentje zeker voortzetten. Spannende film, homemade popcorn met extra zout, helemaal top! En als ik hem lief aankijk mag ik vast de zak Heartbreakers wel opsmikkelen, dan mag hij alle snoepzakjes 😉

  12 maart 2018 at 20:06
 • Reply Elif Saratli

  Ik wil graag een filmavond samen met mijn man. Sinds wij ons eerste kindje hebben in april bijna een jaar, zijn wij niet toe gekomen om met z’n tweetjes wat voor ons zelf te gaan doen. Dit lijkt mij een mooie kans.

  12 maart 2018 at 20:07
 • Reply Tulay

  Supeeeerleuk?! Graag zou ik met mijn man en de twee boys een filmavondje willen houden ❤. Mijn zoontje (4) hoeft zich dan niet druk te maken of er dierlijke ingrediënten in de lekkernijen zitten?. Tijdens het boodschappen vraagt hij altijd of er iets dierlijks in zit, zo ja dan zet hij het netjes terug ?. Mijn zoontje (en de rest natuurlijk) zullen enorm blij worden hiermee.

  12 maart 2018 at 20:08
 • Reply Quirine VitafitNL

  Heerlijke winactie! Ik doe graag mee. Mijn man en ik zijn verslaafd aan de serie The Blacklist. Zelfs onze dochter vernoemd naar de hoofdpersoon <3

  12 maart 2018 at 20:10
 • Reply Manuela

  Oooohh i Like al dit!
  Leuk pakket om te winnen en wel verdiend dacht ik nu ik mijn partner sinds een jaar ook over de streep heb getrokken om veganist te worden! ☺️
  Mede door jouw blogs! Daarom zeker mijn stem!

  12 maart 2018 at 20:11
 • Reply Claire

  Ideaal pakket voor een film traditie met mijn beste vriend: horrors kijken met popcorn! Naast alle spanning die door je lijf giert, is het chill om daaree popcorntje en ander lekkers bij te eten. ? Lang leven vriendschap, veganisme en lekker eten! Hopelijk straks van klein scherm met deze box naar filmpje op m’n muur! ♥️

  12 maart 2018 at 20:11
 • Reply Saskia

  Filmavondje met mijn beste vriendin graag. Aangezien onze uurroosters absoluut niet matchen en ik zo goed als geen leven heb doordat ik verpleegkunde student ben is dit dus een heel goed excuus. En ik hou van snacken met heel mijn hart 😀 (en zij ook)

  12 maart 2018 at 20:11
 • Reply Myrthe

  Om mijn vriend over te halen ook vegan te gaan eten lijkt dit mij een super goed beginnen samen een dagje bingwatchen of film kijken op t grote scherm terwijl we snoepen van verantwoorde snacks!!! Echt een super actie dit!!!

  12 maart 2018 at 20:17
 • Reply Rishana

  Ten eerste, wat een toffe actie!? Dit is het perfecte pakketje voor een avondje series kijken met mijn foodbuddy en vriendin Zahra??

  12 maart 2018 at 20:20
 • Reply Claudia

  Ik wil heel graag dit pakketje winnen om samen met mijn vriend een keer een avondje voor ons samen te hebben. Door werk en andere dingen die elke keer tussendoor komen is dit de laatste tijd echt onmogelijk geweest!

  12 maart 2018 at 20:34
 • Reply Mèlanie Hendriks

  Ohh wat een leuke actie!!? Ik zou dit pakketje delen met m’n beste vriend.. heerlijk Vegan snoepen als we samen een Cheatday hebben. ? (Eten bijde koolhydraatarm om wat af te vallen)

  12 maart 2018 at 20:37
 • Reply Suze

  Ik doe heul graag mee! Gewoon, omdat ik van lekker eten houd!!! ♡

  12 maart 2018 at 20:37
 • Reply Ling Choi

  Regelmatig houden we een film avondje met het gezin en natuurlijk hoort er lekkers erbij. Ik waag dolgraag een kans. En ik heb op je gestemd, succes!

  12 maart 2018 at 20:42
 • Reply Lisa

  Ik zou graag een filmavondje willen houden met mijn liefste vegan vriendin jette,ze inspireert me om ook een veganist te worden en ik zou graag mijn eerste vegan food bij een filmavondje willen???

  12 maart 2018 at 20:43
 • Reply Laura

  Voor een gezellig filmavondje samen met m’n vriend, omdat ik hem probeer te overtuigen dat vegan snacken net zo lekker is?

  12 maart 2018 at 20:46
 • Reply Sarah Wanders

  Wat heerlijk! Graag zou ik dit willen winnen voor mijn vriendje en ik. Wist niet dat de kokos koekjes vegan waren. Lekker!

  12 maart 2018 at 20:46
 • Reply Evie

  Met mijn vriend, omdat hij altijd op de bank ligt te klagen dat er nooit iets lekkers in huis is als hij tv wil kijken!

  12 maart 2018 at 20:48
 • Reply Josina

  Super leuke actie! Ik zou dit graag willen winnen om samen mn vriendje Bouke naar films te kijken. Nu ik helaas geen grote tv meer heb zou een projector een perfecte vervanger zijn! Dan kunnen we toch nog thuis-bioscoop avondjes houden :).

  12 maart 2018 at 20:50
 • Reply Iris

  Super leuke actie!! Volgende week ben ik jarig en zou mijn verjaardag graag vieren samen met mijn vriend en dit pakket ????

  12 maart 2018 at 20:55
 • Reply Chantal Mulder

  Met mijn man/ kersverse papa van onze kleine man

  12 maart 2018 at 21:00
 • Reply Elena

  Ik zou dit pakket graag winnen om het te delen met mijn zusje. We zien elkaar niet vaak, dus dit is een ideale manier om een filmavondje te organiseren en dan lekker bij te kletsen!

  12 maart 2018 at 21:06
 • Reply Emma

  Super leuke winactie! Ik zou dit pakket graag willen winnen om hem te kunnen delen met mijn moeder tijdens een filmavond

  12 maart 2018 at 21:10
 • Reply Stephanie Handana

  Na weken bikkelen hebben mijn studiegenootje en ik eindelijk een beetje rust. Een top moment om dat te vieren met een avondje op de bank met heerlijke vegan snacks ?

  12 maart 2018 at 21:11
 • Reply Pien

  Oohh! Wat een lekker pakket!
  Ik zou dit pakket heel erg graag willen winnen om samen met mijn vader in het weekend van te genieten! Door de week is mijn vader namelijk vaak weg, en ik zou het dus erg leuk vinden om hem nu te verrassen met dit pakket!?? xxx

  12 maart 2018 at 21:35
 • Reply Selina Hekelbeeke

  Film kijken met mijn grote liefde en mijn kleine liefde!
  Wat een lekkers allemaal.
  En wat schrijf je Leuk!
  We zijn aan het genieten van steeds meer producten die vegan worden♡
  Liefs

  12 maart 2018 at 21:39
 • Reply Linnie

  Suzanne, ik had al op je gestemd en het mag helaas maar één keer ?
  Leuke winactie! Ik zou graag een filmavond houden met mijn beste vriendin die ik veel te weinig zie!!
  Ga zo door ??

  12 maart 2018 at 21:43
 • Reply Demi

  Ik zou dit vegan snackpakket graag willen delen tijdens een netflix avondje met mijn zusje van 15!
  Zeker weten dat ze dolblij is met (vegan!) skittles. ?

  12 maart 2018 at 21:58
 • Reply Mirte

  Wat een leuke actie!! Ik zou dit pakket graag willen winnen om een meidenavondje te houden met mn twee beste vriendinnen als ik terugkom van mijn reis. Hoe kan dat nou beter dan met vegan eten ?

  12 maart 2018 at 21:59
 • Reply Luuk

  Ik zou graag winnen! Er staat nog een filmavond in de planning en al die (gevaarlijk) lekkere snacks zouden het helemaal af maken!

  Keep up the good work Suzanne!

  Groetjes Luuk

  12 maart 2018 at 22:00
 • Reply Anita

  Aaah super gaaf! Ik zou dit lekker met mijn 2 dochters doen. Zij hebben het vaak best zwaar omdat ik een herseninfarct heb gehad en een avondje met elkaar relaxen en genieten zou ik ze dan ook enorm gunnen. En wat is nou fijner dan met vegan lekkernij ??❤️

  12 maart 2018 at 22:03
 • Reply Kirsten

  Goede selectie. Ik zou het pakket met mijn vriendje delen. Hij is dol op chips en popcorn en ik ben dol op drop. Succes met de awards.

  12 maart 2018 at 22:10
 • Reply Caitlin

  Ik wil een avondje met Mn moeder! Ze verbouwt haar eigen biologische groenten, wil de wereld redden en is al een jaar helemaal vegan. Ze kookt zo veel lekkerder en we genieten samen ook echt van nieuwe dingen uitproberen. Door haar ben ik ook veel bewuster geworden van wat ik eet en ik zit op 78% veganist zijn! Normaal kletsen we lange avonden met wijn maar een filmavondje mag ook wel eens een keer!

  12 maart 2018 at 22:10
 • Reply Valerie

  Met mijn lieve vriendje! Hij is nu op stage en daardoor zien we elkaar 1x per week… als ik dit pakket zou winnen zou ik lekker met hem op de bank kruipen en een Disney marathon houden, en hem laten zien dat je ook heerlijk vegan kan snacken! 🙂

  12 maart 2018 at 22:10
 • Reply Caroline

  Oh wauw wat tof! Vooral die telefoon beamer, en natuurlijk ook die snacks. Ik volg je al een tijdje en naast dat ik de vegan snacks en recepten heel leuk vind om te zien, vind ik ook alle herkenbare Rotterdamse plekjes erg leuk om voorbij te zien komen! Ik kan dit pakketje heeeel goed gebruiken, heb vrijdag mijn laatste tentamen na 2 zware weken!

  12 maart 2018 at 22:12
 • Reply Suzanne

  Ik wil graag met mijn vriendje zo’n leuke filmavond houden! Lijkt me helemaal top! Echt leuk trouwens dat we dezelfde naam hebben 🙂

  12 maart 2018 at 22:13
 • Reply Marloes

  Kon eerst de link niet vinden. Dacht al: kom toch niet uit een ei.. ? bedankt voor je reactie.
  Een filmavond met m’n man lijkt me heerlijk. De lekkere dingen zou ik delen met m’n lieve collega’s. Dit omdat wij zelf maar weinig snoepen.

  12 maart 2018 at 22:21
 • Reply Nina

  Ik zou heel graag met mijn lieve Vegan mama dit pakket winnen zodat wij samen de hele dag lang kunnen netflixen.

  12 maart 2018 at 22:22
 • Reply Joyce Dijks

  Ik zou een filmavondje met mijn moeder houden. Ze is erg nieuwsgierig geworden naar vegan eten sinds ik in juni 2017 begonnen ben met veganistisch eten. Ze zal ervan verstelt staan dat zelfs haar lievelings snack, drop, er in een vegan variant is!

  Ik heb natuurlijk ook even op je gestemd, je blog is top! Ik haal er veel inspiratie uit. ?

  12 maart 2018 at 22:27
 • Reply Myhappyfood_

  Een avondje relaxen met mn moeder.. dag zou echt top zijn! Door de drukke dagen met school en werk is het moeilijk om soms eens even te gaan rusten. Met dit pakket gaat dat dubbel en dwars lukken!

  En natuurlijk heb ik op je gestemd! Ik wou nog een keer stemmen, maar helaas, je kunt maar één keer stemmen.. je inspireert velen van je vegan vervangers en andere lekkernijen. Echt super tof hoe je het allemaal bedenkt!

  12 maart 2018 at 22:35
 • Reply Madelief

  Oeeh heerlijk zeg! Ik ben net met de vega life begonnen en die dropjes zijn nu al mn guilty pleasure! Ik ga deze heeerlijk opeten met mijn vriendinnetjes noelle marly danisha en chaisey als ontspanning omdat we nu zo hard moeten leren voor de toetsweek!! Dus ik doe zeker mee xox

  12 maart 2018 at 22:43
 • Reply Desirée

  Jaaa, wil ik! Heerlijk filmavondje met mn leukste zusje en/of mn almost partner-in-law ;D

  12 maart 2018 at 22:47
 • Reply Lotte Testaert

  Ik doe mee om dat filmavondje te winnen voor m’n vriend (die niet vegan is maar ik telkens opnieuw weet te verrassen met hoe lekker vegan kan zijn!). Gezellig avondje op de bank met een doos lekkers lijkt me wel wat!

  12 maart 2018 at 22:59
 • Reply Lina

  ik zou heel graag meedoen met anneke. We hebben al heel lang geen film avond meer gehouden en vooral niet met een beamer. het lijkt ons dan ook super een super leuke ervaring!! anneke is al een hele tijd vegan en ik probeer al een tijdje vegan te worden, daarom zou het ook extra leuk zijn om deze avond in vegan stijl te doen

  12 maart 2018 at 23:02
 • Reply Mirjam

  Wat een toffe winactie! Ik zou dit samen met mn best friends willen delen. Voor de tv op de bank, lekker cozy thuis voor de buis.

  12 maart 2018 at 23:05
 • Reply Kaatje

  Ja met mijn beste vriendinnetje. Samen lekker filmpje kijken. 10 maanden al ziek zijn. Kun je niet meer zonder netflix en vidoealand. Met deze doos lekkers maakt onze avond extra bijzonder en eens wat anders

  12 maart 2018 at 23:26
 • Reply Rianne

  Ik zou graag een filmavond met mijn beste vriendin Willemijn willen winnen.
  Zij heeft de laatste tijd erg weinig tijd voor zichzelf vrij en neemt dan ook niet de tijd voor zichzelf, ze gunt dat zichzelf niet.
  Zelf ga ik ook door een moeilijke periode heen waardoor ik wel wat afleiding kan gebruiken

  Fingers crossed, succes allemaal… Ooh en ik ga uiteraard nog even op je stemmen.

  12 maart 2018 at 23:59
 • Reply Bientje

  super leuke actie!! ik zou graag winnen omdat: ik graag zou willen chillen met netflix, deze lekkernijen en een goeie vriendin die net een maandje vegan eet, zodat we gewoon samen kunnen snacken zonder het te hoeven nakijken op ingrediënten e.d., dus echt samen chillen???

  13 maart 2018 at 00:51
 • Reply Debbie

  Een avondje vegan snaaien..wat een droom haha! Sinds de komst van ons tweede kindje is het erg lastig om tijd voor mijn vriend en mij vrij te maken. Hoe leuk het ook is, dat hele vegan zijn, soms is het zo verleidelijk om in de supermarkt naar iets non-vegans te grijpen,zeker als we weten dat we na een dag werken, koken en de kindjes naar bed brengen total-loss op de bank gaan ploffen.
  Samen een avondje film kijken met dit fijne pakket..ik vind gewoon oprecht dat we dit verdienen 😉

  13 maart 2018 at 06:40
 • Reply Wietske buikstra

  Samen met mijn allerliefste zus die ik helaas een beetje te weinig zie omdat ze aan de andere kant van het land woont. Vroeger hielden we,als mama op woensdagavond toneel had en papa naar opa en oma was, altijd filmavond. Daar is het nu al te lang niet van gekomen en ik zou dit graag weer oppakken, dit pakket is natuurlijk dé aanleiding! Bovendien overtuigd veganist, dierenactivist, dierenstudiebol en actief bij pink dus neemt ze veel te weinig tijd voor zichzelf.

  13 maart 2018 at 07:16
 • Reply marleen

  Wat een heerlijk pakket!!
  Ik zou heel graag met een vriendinnetje van mij, Marinde, een filmavondje hebben.
  Zij houdt heeeel erg van dieren, maar overstappen naar vega(n) lukt haar moeilijker..
  Nu heeft ze kort geleden een operatie gehad aan haar knie en zit daardoor alleen op de bank of ligt in bed..
  ik wil haar hiermee opvrolijken en gezelschap houden:)
  De zak drop geef ik aan mijn non-vegan vader.
  Hij is een mega dropeter, dus als hij deze lekker vindt, zou dat super leuk zijn
  (en in de toekomst enorm veel dierenleed schelen;)! )
  Leuke winactie:)!!!

  13 maart 2018 at 08:50
 • Reply Jolanda de Jong

  Na wat persoonlijke omstandigheden heb ik behoefte aan rust. Dit wil ik dan wel heel graag doen met mijn man.

  13 maart 2018 at 09:28
 • Reply Natascha

  Met mijn lieve vriend! Lekker bingen en snacken

  13 maart 2018 at 10:03
 • Reply Linde (@LindeRHCP)

  Ik zou graag met mijn vriend een filmavondje met deze snacks doen omdat we allebei nog studeren en daarnaast werken en soms dus een beetje langs elkaar heenlopen. Werkt hij, ben ik vrij en vice versa. Op zondag zijn we zeker samen en wat is er dan beter dan een filmmiddag met snacks op de bank!

  13 maart 2018 at 10:21
 • Reply Joelle

  Ik zou graag weer een avondje netflixen met mn zusje. Ze is een kleine 3 weken geleden bevallen van een prachtige zoon, waarmee ze het nu dus erg druk heeft (wat volkomen logisch is), dus een avondje netflixen is er nog niet van gekomen, maar mis het wel enorm! Als het er binnenkort dus wel weer eens van komt, is zo’n pakket meer dan welkom!

  13 maart 2018 at 11:17
 • Reply Jeske

  Een filmavond met mijn beste vriendin die in Lissabon woont heb ik echt nodig. Ze komt volgende week voor 3 weken naar Nederland en dan kunnen we er een echte girlsnight van maken met lekker eten en veel gezelligheid. Dit zou echt heel tof zijn!???

  13 maart 2018 at 11:37
 • Reply Smilla

  Ohh dit is een leuke winactie, ik zou graag met mn huis films gaan kijken, want dat is gewoon altijd heel erg gezellig, en lekkere snacks komen daar altijd goed bij van pas 🙂

  13 maart 2018 at 11:51
 • Reply Roxanne

  Ik zou graag mijn vriend blij maken met deze snacks want hij snackt heel graag maar ik koop niet te vaak snacks voor hem omdat ze vaak niet vegan en niet gezond zijn maar als ik dit pakket win mag hij zich wel eens laten gaan 😉

  13 maart 2018 at 11:53
 • Reply Lisa

  Oeh wat leuk dat je genomineerd bent, je verdient het zeker om te winnen 🙂 Ik wil graag je pakket winnen! Ik kijk altijd films en series met mijn vriend en heb hem al zo ver gekregen om mee te doen aan de week zonder vlees, met dit pakket kan ik hem laten zien dat vegan eten eigenlijk ook heel makkelijk is, en heel lekker natuurlijk 🙂

  13 maart 2018 at 14:05
 • Reply Esmira

  Heel graag. Naar lange tijd weer contact met één van kijk jeugdvriendinnen. We hebben al een leuk film avondje in de planning, met veganistische hapjes, om haar te laten kennismaken met de veelzijdigheid van plant based eten. ❤️

  13 maart 2018 at 14:30
 • Reply Maaike

  Superleuk! Ik zou het delen met mijn zusjes Emma en Ineke. We hebben naast onze genen een paar dingen gemeen:

  – we zijn samen ooit vega geworden toen we rond de 10 jaar waren en eten steeds meer vegan
  – we hebben allemaal in hetzelfde studentenhuis in dezelfde kamer gewoond maar nooit samen in Rotterdam gewoond! Ik altijd met een van de twee dus!

  Als ik win Ineke en Emma nodig ik jullie uit voor een Kralingse zussenavond en gaan we de smartphone projecter uitproberen? (Ideaal want ik heb geen tv)

  Liefs,
  Maaike

  13 maart 2018 at 14:43
 • Reply Vera

  Ik heb zelf geen tv, maar hou van filmavondjed met vrienden, daarom is die projecter ideaal! En de snavks zijn natuurlijk heel mooi meegenomen.

  Groetjes Vera

  13 maart 2018 at 15:52
 • Reply Christel Csosijn

  Door de week geen vlees ben ik hier terecht gekomen om nooit meer weg te gaan 🙂 Geweldige recepten! En lekker overzichtelijk. Jullie verdienen te winnen. Ga zo zeker stemmen. Ik zou graag winnen om op Aruba lekker met de beamer een tuinbioscoop te maken. Maar waarschijnlijk geldt de actie alleen voor Nederland. Dan gun ik hem heel erg aan mijn dochter die net verhuisd is naar den haag en geen tv heeft en dol is op Netflix <3

  13 maart 2018 at 17:52
 • Reply Annet

  Ik kijk heel graag een filmpje met mijn moeder! Heel gezellig altijd, kaarsjes aan, kleedje erbij en natuurlijk wat lekkere snacks!

  Liefs, Annet

  13 maart 2018 at 18:36
 • Reply Sarah

  Wat een geweldig pakket! Ik zou gezellig samen met mijn moeder en zus een leuke film kijken terwijl we de snacks op zitten te peuzelen. ?

  13 maart 2018 at 19:44
 • Reply Eline

  Oeh lekker, echt van die oldskool dingen die ik al lang niet gehad heb. Ik zou een filmavondje organiseren voor mijn vriendinnengroep omdat ik ze de laatste tijd vanwege werkdrukte wat verwaarloosd heb.

  13 maart 2018 at 20:12
 • Reply Marlies Goedknegt

  Hoi! Ik zou graag een filmavondje winnen voor mij en mijn moeder! Ik ben net afgestudeerd van mijn HBO dus zit thuis en mijn moeder helaas ook door ziekte, voor haar zou ik dit willen winnen! Liefs Marlies

  13 maart 2018 at 21:07
 • Reply Loïs

  Zou het pakket heel graag willen winnen! Dan kan ik aan mijn man laten zien dat vegan zijn ook heel lekker kan zijn, met “gewone” snacks. En hoe kan dat beter dan met een lekker filmavondje? 😉

  14 maart 2018 at 08:53
 • Reply Patricia

  Hoi Suzanne!

  Ik wil graag dit pakket aan mijn lieve man Daniel schenken. We zijn beiden enkele jaren geleden vegetariërs geworden en nu in de transitie naar vegans. Mijn lief kookt elke dag voor mij en 5 van de 7 gerechten per week zijn al vegan (rest vega)! Omdat ik nu na een operatie 6 tot 8 weken hem niet eens kan helpen met koken gun ik hem dit cadeaupakket om lekker te ontspannen. Hij is een enorme film- en snacksliefhebber 😉

  14 maart 2018 at 10:46
 • Reply Katja

  Ik wil graag een film avondje winnen met mijn 2 vrienden die elkaar door ruzie niet meer spreken. Met deze film acond hoop ik het weer een beetje te kunnen lijmen. En wie is er nu niet te paaien met deze lekkernijen?

  14 maart 2018 at 11:11
 • Reply Debbie

  Hee Suzanne, wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor een gezellig en lekker filmavondje met mijn man en zoon. Die twee omni’s zijn al vaak verbaasd over hoeveel lekkere vegan producten er bestaan, hiermee kan ik ze echt verrassen, en mezelf natuurlijk, dat vergeet je weleens als mama en vrouw.

  14 maart 2018 at 11:12
 • Reply Ann Philibert

  Ik doe graag mee en kijk uit naar dit superleuke pakket om samen met Koen Van Campenhout een avondje naar onze witte muur te staren

  14 maart 2018 at 14:06
 • Reply Johan Van Hoecke

  Ik zou maar al te graag kans maken om van een gezellig filmavondje samen met mijn vrouwke,want de laatste tijd door het vele werk van beide zijn we dit een beetje uit het oog verloren.
  Hoopvol wachtend op een mailtje bereid ik mij alvast voor op een heugelijke filmavond

  14 maart 2018 at 14:17
 • Reply Suzanne

  Wat is er nu heerlijker om samen te genieten van al dit lekkers met je partner bij het kijken van een gezellige televisieavond.

  14 maart 2018 at 14:49
 • Reply Suzanne

  Suzanne je hebt ook al 27% van de stemmen behaald,gefeliciteerd,je hebt er nog enkele stemmetjes bij nu

  14 maart 2018 at 14:55
 • Reply Vandecasteele Linda

  ik waag graag mijn kans voor dit cool AVONDJE VOOR DE BUIS PAKKET waar ik graag samen met mijn lief ventje van zou willen genieten terwyl we naar een goeie film kijken op TV

  14 maart 2018 at 15:18
 • Reply Angel

  Ik zou graag met mijn beste vriendinnetje een leuke filmavond houden! Steeds trek ik haar mee in de vegan/vega lifestyle, zo langzamerhand lukt dit steeds meer! Zeker dat ik op wateenjedanwel stem, super toffe blog!

  14 maart 2018 at 15:25
 • Reply Hullebus wilfried

  samen met mijn liefste vrouwtje,wij kijken graag tv-series maar ook een thriller kan ons hart bekoren

  14 maart 2018 at 15:26
 • Reply Arnor

  Samen met mijn vrienden naar een mooie film of serie kijken 🙂

  14 maart 2018 at 17:38
 • Reply marleen

  gezellig samen kijken naar de buren of de zonen van van as zalig

  14 maart 2018 at 18:02
 • Reply Diederik V.

  Geweldig! Ik zou een avond lang lekker gaan sneukelen bij grote filmklassiekers zoals Titanic!

  14 maart 2018 at 19:08
 • Reply Lisette

  Ik zou wel een film avondje willen houden met twee vriendinnetjes. We hebben alledrie koemelkallergie en vegan producten zijn voor ons dus ideaal!!

  14 maart 2018 at 19:50
 • Reply Monique Cieters

  Verslaafd aan tv-kijken

  14 maart 2018 at 20:29
 • Reply Anton

  Calorietjes, come to daddy ! Als kotstudent is voor de laptop-filmscreen hangen natuurlijk een primordiale activiteit voor mij, en nu is het zo dat ik een zeer knappe Litouwse studente op mijn kot heb wonen die ik graag wil strikken in mijn web van gezellig films kijken (of meer?) ! Zorg jij voor de snacks? Ik zorg voor de rest!

  14 maart 2018 at 20:48
 • Reply Anniek

  Een avondje film met de buren zie ik wel zitten!

  14 maart 2018 at 23:54
 • Reply Anne

  Ik hield voorheen samen met een vriend van me altijd filmavondjes. Dan kochten we allemaal vreemd snoep en gekke snacks en kropen we in onze onesies voor de buis. Ik was bang dat dit precies zo iets zou zijn wat ik zou moeten missen toen ik vegan werd… Gelukkig hebben we het het al een keer weten te evenaren! Het is iets meer uitzoekwerk wat betreft de boodschappen, maar ook dat heeft wel z’n charme 🙂 Dit pakket zou dus perfect van pas komen! Ben ook heel erg benieuwd naar de ‘beamer’ (wie weet voor een zomerse buiten bios?). (En heb uiteraard gestemd)

  15 maart 2018 at 09:10
 • Reply sandra schiettecatte

  altijd leuk om met mijn gezin een filmpje te kijken lekker knus gezellig samen in de zetel met een fleecedeken en lekker hapjes of snacks

  15 maart 2018 at 09:30
 • Reply Kim

  Mmmm doe heel heel erg graag mee om hiervan te genieten met mijn man tijdens een gezellig avondje voor de buis

  15 maart 2018 at 09:45
 • Reply Marco

  ooh ja heel heel erg graag! nodig dan graag mijn beste vrienden uit

  15 maart 2018 at 09:46
 • Reply Niels

  Samen met mijn buurvrouwtje. Dit pakketje zou ideaal zijn 🙂

  15 maart 2018 at 10:27
 • Reply Nusch

  Eén van mijn vriendinnen is veganistisch. Het zou leuk zijn om haar uit nodigen voor een avond vol girlmovies en haar ook nog te kunnen laten genieten van vegan snacks en lekkers!

  15 maart 2018 at 11:57
 • Reply Dirk

  Een avondje voor de buis met mijn vriendin. En het allerbelangrijkste: met gezond lekkers om haar te overtuigen dat gezond ook effectief lekker kan zijn!

  15 maart 2018 at 12:49
 • Reply Kirsten Oud

  Ik zou het super graag willen winnen! Mijn vriend woont in Duitsland en we zien elkaar ongeveer 1 keer in de 1/2 maanden voor 3/4 dagen. We vinden het dan heerlijk om lekker te eten en relaxed een film of serie te kijken. Ik ben sinds kort vegan, maar hij eet alles. Ik vind het altijd leuk om hem hapjes te voeren die stiekem vegan zijn zonder dat hij het door heeft. Dit pakket zou onze aankomende datenights goed kunnen aanvullen ?.

  15 maart 2018 at 13:03
 • Reply Manon

  Een gezellige meidenavond met mijn beste vriendin, voorheen van heerlijke lekkernijen.Beiden proberen wij ook steeds meer vegan te gaan eten en deze uitdaging aan te gaan.

  15 maart 2018 at 13:34
 • Reply Morren

  Ik doe supergraag mee. Samen met mijn ventje voor de buis en genieten van zijn gezelschap en lekker samen smullen.

  15 maart 2018 at 15:17
 • Reply Kelly

  Dit pakket en de beamer zouden heel goed van pas komen voor een afspraakje met mijn hopelijk toekomstige partner. Kan ik meteen laten zien dat vegan eten eigenlijk gewoon heel normaal eten is ;)!

  15 maart 2018 at 15:46
 • Reply Luc Van Houtte

  Heel graag mijn stem aan u gegeven.. een avondje film met mijn vrouw zie ik altijd zitten ,heel gezellig met een hapje en een drankje

  15 maart 2018 at 16:16
 • Reply Tessa Smit

  Wat een lekkere actie! Samen met mijn vriend Jeff voor de buis en samen doen waar we goed in zijn: eten. Het zoute voor Jeff en het zoete voor mij.

  15 maart 2018 at 18:18
 • Reply Karin

  Ik zou dit graag willen winnen. Dat kan ik mijn nichtje van 16 deze lekker producten laten proeven en laten zien dat vegan eten wel super lekker kan zijn. En zij verdient een avondje gezellig filmpje kijken met haar liefste tante :-).

  15 maart 2018 at 20:40
 • Reply Brenda

  IK zou dit graag winnen om samen met mijn hubby op de bank te ploffen en te genieten. Heerlijk. Enne….gestemd ook uiteraard!

  15 maart 2018 at 21:57
 • Reply Marian B

  Mjammie!Met vier vriendinnen! We hebben net een film/avond afgesproken voor over twee weken.
  Het snackpakket heb ik bij deze dan geregeld 😉

  16 maart 2018 at 13:29
 • Reply Christina

  Ik was bijna vergeten om aan deze leuke prijsvraag mee te doen. Ik zou heel graag weer een ouderwets avondje series kijken met mijn man. Net zoals voor wij ouders waren, toen kon je nog nachten doorhalen zonder dat je de volgende ochtend om 6/7u wordt gewekt 😉 . Als ik win gaan de kids, waar we echt super blij mee zijn, een avondje uit logeren haha.

  16 maart 2018 at 17:09
 • Reply Vanity de Bruijn

  Ik zou het heeeel leuk vinden om te winnen, ik ben geen vegan maar zou het best leuk vinden om een keertje te kijken hoe het is om een vegan filmavondje te houden samen met mijn tweelingzus! En gestemd uiteraard!

  16 maart 2018 at 18:59
 • Reply Linda

  Super leuk pakket! Ik kijk het liefst samen met mijn vriend alle delen van The Lord of the Rings en The Hobbit. We hebben vier jaar geleden afgesproken om ze allemaal te bekijken samen, maar we zijn nu pas bij deel drie van de eerste reeks… Tijd voor een filmavond mét heerlijke snacks dus!

  16 maart 2018 at 19:53
 • reageer