Welke huishoudelijke apparaten ik gebruik

Regelmatig krijg ik, vooral naar aanleiding van mijn Stories op Instagram, de vraag welke apparaten ik gebruik in de keuken. Welk koffiezetapparaat, welke melkopschuimer, welke blender? Ik laat je in dit artikel zien wat ik momenteel allemaal in gebruik heb!

Affiliate links

Ik hou van transparantie, dus wil ik vooraf hier ook duidelijk over zijn: in dit artikel zijn Bol.com affiliate links verwerkt. Dat houdt in dat wanneer jij klikt op een artikel en vervolgens dat artikel of wat dan ook op de website (cadeaukaarten uitgezonderd), ik daar een klein percentage over krijg. Dat geld gebruik ik vervolgens voor alles wat er bij het maken van de content op wateetjedanwel.nl komt kijken: denk hierbij aan de hosting en het technische onderhoud van de website en de boodschappen voor het ontwikkelingen van alle lekkere recepten! Dat kan dus via iets aan te schaffen via de links in dit artikel of direct via de banner hieronder. Mocht je mij willen steunen dan zou je me hier een enorm plezier mee doen! En wees gerust: ik kan niet zien wie wat bestelt, dus je privacy blijft gewaarborgd. Alvast veel dank!

KokenKoken

Nespresso Essenza mini

Deze machine is geschikt voor Nespresso cups en bevalt prima! Wat ik vooral fijn vind aan deze uitvoering is dat hij weinig ruimte inneemt op het aanrecht. Klik hier om dit koffiezetapparaat te bestellen.

Inventum melkopschuimer

Deze melkopschuimer hebben we alweer een hele tijd in gebruik. Ik ben er heel tevreden mee! We gebruiken ‘m dagelijks meerdere keren om havermelk op te kloppen voor onze bakkies koffie en mijn Golden Milk. De opschuimer werkt goed en hij is makkelijk schoon te maken. Klik hier om ‘m te bestellen!

Filter dripper

Niet echt een apparaat, maar wel handig om te benoemen. Soms zet ik filterkoffie van gemalen koffiebonen en maak daar cold brew mee (recept volgt nog) om ijskoffie mee te maken. Dat doe ik met dit koffiefilter.

Russell Hobbs waterkoker

Wat een kwaliteit, hij is naast dat ‘ie een echte blikvanger in de keuken is fijn in gebruik en makkelijk te ontkalken met een beetje ontkalker of azijn. Aanrader! Klik hier om deze waterkoker te bestellen.

Tomado TCH2001B hakmolen

Deze hakmolen is ideaal om even snel wat nootjes of kruiden fijn te hakken bijvoorbeeld. Snij lastigere ingrediënten zoals dadels eerst in kleinere stukjes. Ik vind dit een fijn formaat, pas makkelijk in de kast en de meeste onderdelen kunnen in de vaatwasmachine. En: heel betaalbaar! Klik hier om de hakmolen te bestellen.

Blendtec Total Blender

Deze blender kreeg ik voor een samenwerking en ben er nog iedere dag zo blij mee. Deze blender heeft zoveel power! Ik schreef er deze review over. Inmiddels heb ik ‘m alweer drie jaar in bezit en hij is nog als nieuw, terwijl ik ‘m vaak gebruik en de kan in de afwasmachine doe. Deze blender is echt van hoge kwaliteit. Er hangt een fors prijskaartje aan, maar als je vaak een blender gebruikt is het de investering wel waard. Ik maak er onder andere graag bananenijs en smoothies mee. Klik hier om ‘m te bestellen.

Russel Hobbs rijstkoker

Rijst bereid in een rijstkoker vind ik zoveel lekkerder dan koken in een pan water! En het gemak is zo fijn: je doet de rijst met behulp van het bijgeleverde maatbekertje met water in de pan, zet ‘m aan en de rijstkoker stopt vanzelf wanneer de rijst gaar is. Ideaal! Je kunt alle soorten rijst gebruiken, meestal kies ik voor zilvervlies- of witte rijst maar dat hangt af van je eigen smaak.

Je krijgt er een kunststof stoommaandje bij geleverd waarmee je ook bijvoorbeeld groenten kunt stomen. Het stoommandje gebruik ik zelf voor nog iets anders: wanneer ik zelf popcorn bak strooi ik het eerst hierin. De ongepofte korrels maïs vallen dan door de gaten van het stoommandje. En tenslotte: het schoonmaken is zo gedaan, want de binnenkant van de pan is gemaakt van anti-aanbak materiaal waardoor je het heel gemakkelijk kunt afwassen.

Klik hier om de rijstkoker te bestellen.

Tomado kleine contactgrill

Deze contactgrill gebruiken we de laatste tijd best vaak voor tosti’s om bijvoorbeeld een burrito mee te verwarmen. Dit model is goedkoop maar werkt prima. Klik hier om de contactgrill te bestellen.

 

Princess Croque Monsieur broodrooster

Dit broodrooster gebruiken we regelmatig om tosti’s en geroosterd brood mee te maken. Werkt prima! En de klemmen doe ik gewoon in de afwasmachine. Gewoon een goed apparaat! Klik hier om het broodrooster te bestellen.

Fritel wafelijzer

Dit wafelijzer gebruik ik af en toe om lekkere wafels mee te maken. Handig om verticaal (dus staand) op te bergen, scheelt weer kastruimte! Klik hier om het wafelijzer te bestellen.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Anoushka

    Leuk artikel!

    Ik heb op de bodem van mijn airfryer een anti aanbak matje liggen, wat het makkelijker schoonmaken maakt. Je kan ze kopen bij Bol: https://www.bol.com/nl/p/ovenbeschermers-3-stuks-anti-kleef-ovenmat-teflon-bakmat-bbq-accesoire-geschikt-voor-elektrisch-kolen-gas-oven-grillen-herbruikbaar-ovenbeschermer/9200000105915080/?s2a=

    3 mei 2020 at 10:59
  • reageer