Wat eet je dan wel is genomineerd voor de Food Blog Awards 2019!

Wat ben ik trots! Wat eet je dan wel is namelijk genomineerd voor de Food Blog Awards 2019 in maar liefst 5 van de 7 categorieën! Kan ik rekenen op jouw stem? Daar zou je me ontzettend blij mee maken!

Wat eet je dan wel is genomineerd in de volgende categorieën:

Dit is het eerste jaar dat Wat eet je dan wel genomineerd is. En dan nu meteen in 5 categorieën, je kunt je voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen ik dat las in mijn mailbox. Het is al een hele eer om tussen al die grote namen te staan! Per categorie zijn er 25 genomineerden. De eerste stemronde is nu begonnen en er zullen er dan uiteindelijk 5 overblijven per categorie. Dan volgt er een laatste stemronde waar de uiteindelijke winnaars van de Food Blog Awards 2019 uit voort zullen komen.

En dan volgt in november de uitreiking van de awards, waarvoor ik heel hard duim. Ik hoop het meest op de meest algemene categorie, de Food Blog van het Jaar 2019. Kan ik rekenen op jouw stem? Daar zou je me ontzettend blij mee maken! En hoe tof zou het zijn als een vegan blog wint? 🌿😍 Helemaal in alle categorieën? Laten we zien dat veganisme niet langer de toekomst is, maar het heden! 🌿 En ook leuk: door te stemmen maak je kans op een prijs, op hoe meer categorieën je stemt hoe groter je kans is!

Je kunt je stem t/m zondag 19 oktober hier uitbrengen! Mocht je op Wat eet je dan wel stemmen in (één van de of alle) de bovenstaande categorieën dan ben ik je ontzettend dankbaar daarvoor. Het motiveert mij enorm om hard te blijven werken aan dit blog!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Nicolet uit Schiedam

  Mijn stem net uitgebracht: best special interest food blog.
  Hoop dat je wint!

  23 september 2019 at 17:01
 • Reply Nicolet

  Ik heb op je gestemd! Categorie beste special interest foodblog. Succes, hoop dat je wint! Groet, Nicolet (Schiedam)

  24 september 2019 at 06:34
 • reageer