Wat eet je dan wel #54

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!

Pizza

Wat is jouw favoriete vegan diepvriespizza uit de supermarkt? Ik heb niet echt één favoriet, al mag het assortiment wat mij betreft nog wel uitgebreid worden. Heel af en toe eet ik één van de Ristorante pizza’s van Dr. Oetker, daar zijn er verschillende van die vegan zijn. Dit is de margherita pizza. Ik vind ‘m erg lekker maar heb ‘m nog ietsje lekkerder gemaakt door er een klein handje pijnboompitten over te strooien voor de pizza de oven in ging.

Spring rolls

Als je me langer volgt weet je vast, ik ga door food fases. Dadels met pindakaas en chocolade heeft nu ruimte gemaakt voor spring rolls. Zo lekker: rijstvellen gevuld met vermicelli noodles, gerookte tofu en allerlei groenten. En dan lekker dippen in een spicy pinda dip! Het recept hiervoor kun je hier vinden.

Roti

Heerlijke vegan roti van Rottiedam!

Vegan yoghurt en fruit

Alpro Mild & Creamy, blauwe bessen, aardbeien en kokosbloesemsuiker.

Havermout

Geen beauty maar zo lekker en nu ik er bij stil sta ga ik ook door deze food fase die bestaat uit havermout, plantaardige melk, agavesiroop, kaneel, dadels en amandelen.

Açai bowl

Lekkere açai bowl van @every_foods gebruik de code EVERYEET10 voor 10% korting op je bestelling! En bekijk hier mijn review van de Every. maaltijden.

Joe & the Juice

Mocht je deze nog niet geprobeerd hebben en in de buurt wonen of komen van Joe & the Juice: this is your sign. Ga ‘m proeven! Dat brood, zo dun en crispy, zo smaakvol. Ook glutenvrij verkrijgbaar! En voor de oplettende lezer, ja: dit broodje kwam in het vorige deel ook voorbij. Want dat verdient ‘ie, haha!

Vegan chocolade mousse

Deze vegan chocolade mousse ligt al een poosje in de winkel bij Lidl samen met nog een andere smaak namelijk passievrucht en mango. Als eerste nu deze chocolade mousse geprobeerd, erg lekker. En toen ik ‘m op had realiseerde ik me hee, deze heb ik al eens eerder op. In België, een hele tijd geleden. Nice!

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer