In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!
Mijn favoriete vegan bananenbrood
Deze is met walnoten die ik al zo vaak heb gemaakt en steeds lekkerder lijkt te worden! Ik deed er ook nog wat pindakaas en hennepzaadjes over. Kijk hier voor het recept.
Pasta met hummus en geroosterde cherrytomaatjes en pijnboompitten
Naar dit recept alleen heb ik de vegan feta vervangen door hummus. Superlekker!
Gewokte spitskool, wortel, taugé, tofu, pindasaus en gebakken uitjes
Meestal eet ik er rijst bij maar dit keer deze leftovers als lunch.
Salade met gegrilde courgette en zelfgemaakte vegan feta
Kijk hier voor het recept!
Dadels met pindakaas en chocolade
Ken je dat, dat je door food fases gaat waarbij je een periode helemaal dol bent op een bepaald iets en dat heel vaak eet? Ik zit nu in mijn dadel fase. Bij Lidl verkopen ze momenteel (of altijd, weet ik eigenlijk niet) zwarte kartonnen dozen vol met 1 kilo dadels voor een euro of acht en die zijn zo lekker. Bijna caramelachtig, lekker stevig en ideaal om te vullen met 100% pindakaas en pure chocolade.
Buffet van Spirit
Best vegan food in (Rotterdam) town vind je bij Spirit!
Turkse pizza met vegan kebab
Turkse pizza met vegan kebab en spicy chipotle saus in de Efteling. Heel erg lekker! Kijk hier voor nog meer vegan opties in de Efteling.
Fruit
Nature’s Skittles oftewel een schaaltje met stukjes appel en peer en blauwe bessen.
Speculoos crêpes
Heel lekkere Speculoos crêpes gemaakt met een (helaas limited edition) bakmix die ik een tijdje geleden kocht bij Carrefour in België.
Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!
geen reacties