Wat eet je dan wel #52

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij een aantal maaltijden en snacks die ik de afgelopen tijd at!

Mijn favoriete vegan bananenbrood

Deze is met walnoten die ik al zo vaak heb gemaakt en steeds lekkerder lijkt te worden! Ik deed er ook nog wat pindakaas en hennepzaadjes over. Kijk hier voor het recept.

Pasta met hummus en geroosterde cherrytomaatjes en pijnboompitten

Naar dit recept alleen heb ik de vegan feta vervangen door hummus. Superlekker!

Gewokte spitskool, wortel, taugé, tofu, pindasaus en gebakken uitjes

Meestal eet ik er rijst bij maar dit keer deze leftovers als lunch.

Salade met gegrilde courgette en zelfgemaakte vegan feta

Kijk hier voor het recept!

Dadels met pindakaas en chocolade

Ken je dat, dat je door food fases gaat waarbij je een periode helemaal dol bent op een bepaald iets en dat heel vaak eet? Ik zit nu in mijn dadel fase. Bij Lidl verkopen ze momenteel (of altijd, weet ik eigenlijk niet) zwarte kartonnen dozen vol met 1 kilo dadels voor een euro of acht en die zijn zo lekker. Bijna caramelachtig, lekker stevig en ideaal om te vullen met 100% pindakaas en pure chocolade.

Buffet van Spirit

Best vegan food in (Rotterdam) town vind je bij Spirit!

Turkse pizza met vegan kebab

Turkse pizza met vegan kebab en spicy chipotle saus in de Efteling. Heel erg lekker! Kijk hier voor nog meer vegan opties in de Efteling.

Fruit

Nature’s Skittles oftewel een schaaltje met stukjes appel en peer en blauwe bessen.

Speculoos crêpes

Heel lekkere Speculoos crêpes gemaakt met een (helaas limited edition) bakmix die ik een tijdje geleden kocht bij Carrefour in België.

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer