Wat eet je dan wel #46

In deze serie laat ik je zien wat ik zoal eet aan tussendoortjes, dranken en maaltijden. Om je te inspireren en om te laten zien dat veganistisch eten echt uit zoveel meer bestaat dan alleen sla: hierbij 10 maaltijden en snacks die ik de afgelopen weken at!

Zeeuwse bolus

Een heerlijke vegan Zeeuwse bolus van Epicurieus op de Rotterdamse Oogstmarkt.

Gyoza

Op de Rotterdamse Oogstmarkt haalde ik nog meer lekkers: vegan gyoza van Clark Fermentation.

Kimchi tosti

En deze waanzinnig lekkere kimchi tosti is daar ook vandaan!

Maïspannenkoekjes

Ik maakte iets heel lekkers waarvan het recept nog volgt: maïspannenkoekjes! Ik at er sriracha mayonaise bij. Heel budget friendly en makkelijk om te maken!

Nasi

‘s Avonds at ik nog zo’n maïspannenkoekje met nasi, vegan balletjes in pindasaus en gebakken uitjes.

Pasta in de Efteling

In de Efteling at ik deze lekkere vegan pasta. In de video op Instagram en op TikTok hiervoor zie je wat ik nog meer at in het mooiste pretpark van Nederland! En klik hier voor het artikel met vegan opties in de Efteling.

Old school snacks

Ik nam old school snacks mee naar de Efteling. Net als vroeger maar dan anno 2022 en vegan: bananendrink van Alpro (Tjolk! If you know yoy know) en Liga Evergreens.

Vegan frikandel

Bij Pomm’s probeerde ik de gloednieuwe vegan frikandel. Heel smakelijk!

Pittige noodles

Pittige noodles met gebakken uitjes, sriracha en komkommer.

Flatbread pizza’s met pompoen en plantaardige camembert

Flatbread pizza met onder andere geroosterde pompoen en vegan camembert, het recept kun je hier zien!

Eerdere delen van deze serie bekijken? Kijk hieronder!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer