VeganChallenge dag 12 en 13

Bijna op de helft alweer. Tijd om terug te blikken op afgelopen woensdag en donderdag, de twaalfde en dertiende dag van de VeganChallenge!

Woensdag 12 april 2017
Woensdag neem ik ‘s ochtends een vegan snicker blokje bij de koffie, zoals je hierboven ziet. Deze komen binnenkort online! Tussen de middag lunch ik met twee boterhammen met scrambled tofu. Dit maakte ik al vaker, hoe je dit maakt kun je hier zien.

Daarna ga ik aan de slag met de ijsthee van Tastea, daarover kun je hier meer lezen. Lekker!

In de namiddag besluit ik spontaan de kapper te bellen om te kijken om een afspraak te maken. Ik kan diezelfde avond nog terecht: yay! Daardoor eet ik alleen pas wel heel laat: het kleuren duurt langer dat ik gedacht had en pas rond negen uur loop ik de salon uit. Aangezien Spirit op maar een paar minuten afstand is gelegen loop ik daar naar toe en neem een meeneembak met lekkers van het buffet mee naar huis. Smullen!

Donderdag 13 april 2017
‘s Ochtends ga ik naar Den Haag, ik wil de stad in om wat kleding te kopen voor het voorjaar en de zomer! Ik kan een lift krijgen van mijn vriend die daar werkt, wat me veel tijd scheelt. Daardoor ben ik ook lekker vroeg in de stad voor de drukte begint. Eerst een bakkie koffie bij Starbucks met amandelmelk!

Tegen de middag krijg ik trek en koop een samosa bij Ekoplaza. Deze heb ik al eens eerder gekocht en is zo lekker: een soort bladerdeeg broodje gevuld met een mengsel van aardappel, kerrie en erwten.

‘s Avonds besluiten we spontaan om uit eten te gaan: we zijn benieuwd naar Burgertrut die sinds kort op een nieuwe locatie is gevestigd. We zijn er al eens eerder geweest en dat was goed bevallen, zoals ik hier schreef. Deze keer wat minder: het is superdruk wat niets uitmaakt, we kunnen aanschuiven aan een tafeltje, maar de bezetting lijkt niet berekend op een volle tent. Het duurt ontzettend lang allemaal. Hopelijk komt daar verandering in, want het eten is wel prima in orde. Ik nam deze keer een vegan kapsalon en die was erg lekker.

Omdat we geen zin hebben om nog langer te wachten op een toetje (dat ook uitverkocht bleek) en koffie, lopen we naar Centraal Station waar we nog een drankje nemen bij Starbucks. Ik kies een chai tea latte met amandelmelk. Zo lekker!

Zoals elke dag neem ik voor het slapen gaan mijn vitamines. Momenteel slik ik dagelijks een Testa Omega-3 capsule en een vitamine B12 tablet. Wil je meer weten over Testa Omega-3? Klik dan hier of op de banner hieronder. Via wateetjedanwel krijg je 10% korting!

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer