Vegan shoplog

Ik doe het overgrote gedeelte van mijn boodschappen in de supermarkt. Vegan Challenge of niet: daar verandert gelukkig niets aan. Toch vind ik het, juist tijdens deze maand waarin ik plantaardig eet, het extra leuk om wat lekkere dingetjes te kopen buiten de supermarkt om. Het meeste van dit shoplog heb ik ooit al eens gekocht, sommige waren nieuw voor me. Kijk mee wat er allemaal in mijn winkelmandje ging bij Ekoplaza en wat voor lekkers ik vond bij de Action en meer!

EkoPlaza
Hier kom ik zo af en toe. Ik vind het een fijne winkel en zeker de aanbiedingen zijn vaak interessant! Dit kocht ik er allemaal de afgelopen keer:

ekoplaza-shoplog

The Vegetarian Butcher’s Daughter shoarma – Benieuwd naar deze vega shoarma van de 100% biologische dochteronderneming van De Vegetarische Slager.
Wheaty vegan seitan medaillons – ook benieuwd naar. Nog nooit gegeten!
Kikkererwtensoep – Inmiddels geproefd en mwa. Lekker, maar niet heel bijzonder.
Florentin volkoren pitabroodjes – Deze zijn gewoon super lekker!
De Rit Organics kikkererwten chips paprika – Deze moet ik nog proberen, het sprak me aan. Ik werd ook getrokken door het vegan logo: must try!
Vego vegan chocolade met hazelnoten – Dit is crack for vegans, heb ik me laten vertellen. The closest thing to ‘melk’ chocolade there is. En wow, inderdaad. Hele hazelnoten in een heerlijke romige chocolade. YUMMY! Duur, maar voor zo af en toe: aanrader!
Spacebar worstje – Deze had ik al eens eerder gegeten: een prima worstje voor tussendoor of op een broodje. Vegan, uiteraard.
Wheaty vegan De Schitzel – Heel benieuwd naar. Ik had eens eerder een vega Wienerschnitzel en die was heerlijk. Ik kon deze niet meer vinden, hopelijk smaakt deze net zo lekker!
Florentin Yummy Yams bio – Eens wat anders dan standaard falafel.
Taifun geroookte tofu – Heerlijk vind ik deze tofu. Ik weet nog niet wat ik er mee ga maken dit keer, wordt vervolgd dus!

Action
Al vaak over gelezen: de chocoladekerstmannen van After Eight bij de Action. In mini’s zoals deze en een grotere versie: beiden zijn vegan. Ik ben dol op After Eight (wat niet vegan is) dus ben reuze benieuwd hier naar!

Ho ho ho! Deze chocolade kerstmannen zijn vegan! <3

Ho ho ho! Deze chocolade kerstmannen zijn vegan! <3

Heavenly Cupcakes
Ik kom heel af en toe bij dit all-vegan winkeltje aan de Nieuwe Binnenweg, maar altijd voor vegan producten zoals marshmallows. Nog nooit eerder kocht ik er cupcakes en daarom vond ik het nu de hoogste tijd. Ik kocht een Oreo cupcake en een peanut butter and jelly cupcake. Samen met mijn vriend heb ik deze opgesmikkeld bij de koffie. Heerlijk en indeed: heavenly!

heavenly-cupcakes-1

heavenly-cupcakes-2

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer