Vegan shoarma bowl met tahin
- Auteur: Suzanne
- Genoeg voor: 4 personen 1x
- 400 gram geroosterde bloemkool naar het recept hierboven
- ongeveer 500 á 600 gram gebakken of oven geroosterde aardappelen, zoals deze
- zakje gesneden ijsbergsla van 200 gram
- olie, om te bakken
- 2 schaaltjes vegan shoarma van bijvoorbeeld Jumbo of De Vegetarische Slager
- Violife vegan witte kaas (bij o.a. AH en Jumbo)
- bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
- 1/2 komkommer, geschild en in stukjes gesneden
- handje verse olijven, ik had deze (lekker!)
- vloeibare tahin (sesampasta) zoals deze
- Bak de vegan shoarma zoals aangegeven op de verpakking.
- Verdeel ijsbergsla over 4 diepe borden.
- Verdeel dan de aardappelen, bloemkool, vegan shoarma, vegan witte kaas, cherrytomaatjes, komkommer, en olijven erover.
- Verdeel er 1 á 2 eetlepels tahin over per bord en serveer.