Afdrukken

Vegan shoarma bowl met tahin

Ingrediënten

Scale
  • 400 gram geroosterde bloemkool naar het recept hierboven
  • ongeveer 500 á 600 gram gebakken of oven geroosterde aardappelen, zoals deze
  • zakje gesneden ijsbergsla van 200 gram
  • olie, om te bakken
  • 2 schaaltjes vegan shoarma van bijvoorbeeld Jumbo of De Vegetarische Slager
  • Violife vegan witte kaas (bij o.a. AH en Jumbo)
  • bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1/2 komkommer, geschild en in stukjes gesneden
  • handje verse olijven, ik had deze (lekker!)
  • vloeibare tahin (sesampasta) zoals deze

Bereidingswijze

  • Bak de vegan shoarma zoals aangegeven op de verpakking.
  • Verdeel ijsbergsla over 4 diepe borden.
  • Verdeel dan de aardappelen, bloemkool, vegan shoarma, vegan witte kaas, cherrytomaatjes, komkommer,  en olijven erover.
  • Verdeel er 1 á 2 eetlepels tahin over per bord en serveer.