Vegan Raffaello
- Auteur: Suzanne
- Genoeg voor: 12 stuks 1x
Scale
Ingrediƫnten
- 1 potje So Vegan So Fine witte kokospasta
- 12 amandelen
- 2 tabletten vegan witte chocolade
- eetlepel kokosolie
- ongeveer 3 Ć” 4 rijstwafels
- handje geraspte kokos
- Schep de witte kokospasta in een diepvriesbestendig bakje met deksel en zet een paar uur in de vriezer.
- Draai 12 gelijke balletjes van de witte kokospasta en duw tijdens het draaien in ieder balletje een amandel.
- Zet de balletjes een kwartiertje terug in de vriezer zodat ze steviger worden, door de warmte van je handen zullen ze zacht geworden zijn.
- Smelt de vegan witte chocolade en smelt de kokosolie mee.
- Maal de rijstwafels tot kleine stukjes in een keukenmachine of hakmolen. Niet te klein en niet te groot.
- Meng de gesmolten witte chocolade met de stukjes rijstwafel.
- Haal met behulp van 2 vorken de balletjes door het chocolade mengsel en haal ze vervolgens door de geraspte kokos.
- Zet een half uurtje in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.