Afdrukken

Vegan Raffaello

Scale

Ingrediënten

  • 1 potje So Vegan So Fine witte kokospasta
  • 12 amandelen
  • 2 tabletten vegan witte chocolade
  • eetlepel kokosolie
  • ongeveer 3 á 4 rijstwafels
  • handje geraspte kokos

Bereidingswijze

  • Schep de witte kokospasta in een diepvriesbestendig bakje met deksel en zet een paar uur in de vriezer.
  • Draai 12 gelijke balletjes van de witte kokospasta en duw tijdens het draaien in ieder balletje een amandel.
  • Zet de balletjes een kwartiertje terug in de vriezer zodat ze steviger worden, door de warmte van je handen zullen ze zacht geworden zijn.
  • Smelt de vegan witte chocolade en smelt de kokosolie mee.
  • Maal de rijstwafels tot kleine stukjes in een keukenmachine of hakmolen. Niet te klein en niet te groot.
  • Meng de gesmolten witte chocolade met de stukjes rijstwafel.
  • Haal met behulp van 2 vorken de balletjes door het chocolade mengsel en haal ze vervolgens door de geraspte kokos.
  • Zet een half uurtje in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.