Vegan pepperoni pizza broodjes
- Auteur: Suzanne
- Genoeg voor: 6 stuks 1x
- vegan croissantdeeg voor 6 croissants
- 6 eetlepels gezeefde tomaten
- 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden en extra om te bestrooien
- 2 plakjes vegan kaas
- 12 Quorn plakjes vegan pepperoni
- olijfolie, om te bestrijken
- 3 eetlepels vegan geraspte kaas
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verdeel het deeg in driehoeken en maak een inkeping van 4 cm.
- Meng de gezeefde tomaten met een theelepel Italiaanse kruiden.
- Bestrijk de driehoeken met gezeefde tomaten.
- Scheur de plakjes vegan kaas in kleine stukjes en verdeel met de plakjes vegan pepperoni over het deeg.
- Pak de twee punten van de inkeping vast en rol het deeg tot croissants.
- Bestrijk met een klein beetje olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden en verdeel de geraspte vegan kaas erover.
- Bak de broodjes voor 10 – 12 minuten in de oven.