Afdrukken

De lekkerste vegan pannenkoeken

4.8 van5 beoordelingen

Ingrediënten

Scale
  • 100 gram tarwebloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 200 ml. amandelmelk
  • 2 eetlepels olie
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels maple syrup

Bereidingswijze

  • Meng de bloem en de bakpoeder.
  • Voeg de melk, olie, suiker, kaneel en eventueel zout toe en roer met een garde tot een glad beslag.
  • Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak van een ¼ van het beslag in 4 minuten een goudbruine, gare pannenkoek. Keer halverwege. Neem de pannenkoek uit de pan, leg op een bord en houd warm onder een deksel.
  • Bak zo ook de rest van de pannenkoeken.
  • Serveer met de maple syrup.

Notities

Bron recept: Albert Heijn