Vegan panna cotta

Vorige week proefde ik een zalig vegan panna cotta taartje met aardbeien bij buffetrestaurant Spirit hier in Rotterdam. Spirit is een fantastische plek voor vega’s, vegans en eigenlijk iedereen die van gezond en vers en lekker eten houdt. Je betaalt wat je opschept aan het buffet: aan de kassa wordt je bord of meeneembak gewogen. Het buffet is helemaal vegetarisch en vele gerechtjes zijn zelfs vegan. Ik kom er graag en vaak, zoals ik hier al eerder schreef. Dit taartje proefde ik echter voor het eerst. Zalig! Inmiddels heb ik het thuis nagemaakt naar recept op de website van Gimsel, de naast Spirit gelegen biologische supermarkt. Nom nom nom!

Het recept kun je hier vinden. Ik bestrooide de panna cotta met wat extra kokosbloesemsuiker en garneerde het met verse aardbeien.

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

geen reacties

reageer