Vegan in de supermarkt – video

Er staat weer een nieuwe video online met de nieuwste vegan producten uit de supermarkt! Je doet mij een enorm plezier door de video te liken en je te abonneren op mijn kanaal.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Monique

  Hoi Suzanne,

  Ik kwam toevallig op jouw site terecht, wat een fijne site voor een vegetariër en flexi-vegan (want tsja KAAS). Leuk ook jouw filmpjes over nieuwe toffe vegan producten in de supermarkt. Mocht je ergens goede vegan vervangers vinden voor Franse kazen, ben ik nu al fan ;-).
  Hartelijke groet,
  Monique

  24 oktober 2022 at 20:21
  • Reply Suzanne

   Dank je wel! En ik zou je de vegan kazen van Watson’s aanraden, zie een paar artikelen hiervoor met de vegan kaasplank!

   25 oktober 2022 at 11:41

  reageer