Vegan in de supermarkt #35

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

Hak groenteschotels

Bij Jumbo kwam ik een aantal nieuwe groenteschotels van Hak tegen. Deze zijn vegan:

 • Chili Sin Carne Schotel Bonen, Groenten & Saus 550 gram € 2,99
 • Lasagne Groenteschotel Tomaat, Wortel, Courgette, Prei, Paprika, Ui & Saus 500 gram € 3,09

 • Pizza Groenteschotel Champignons, Gele Paprika, Rode Paprika, Wortel, Ui & Saus 475 gram € 3,69

Unox Puur Soep

Uit deze lijn met koelverse soepen is de variant Puur Soep Paprika Pastinaak veganistisch. Je vindt deze in het koelschap bij Boni, Boon’s Markt, Coop, Deen, Dekamart, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, PLUS, Spar en Vomar. De adviesprijs is € 2,99 voor een beker met 375 ml. inhoud.

Oma’s Soep Pittige Pompoen

Bij Albert Heijn kwam ik deze verse soep in het koelschap tegen van het merk Oma’s Soep. Een pot met 0,5 liter kost € 3,69.

Alpro Plant Protein 1 liter

Deze nieuwe sojadrink van Alpro bevat maar liefst 25 gram proteïnen per 500 ml. en is onder andere te koop bij Jumbo voor € 1,99 voor een literpak.

Sharp Sharp gebakjes

Bij ruim 50 filialen van Albert Heijn kun je nu op de diepvriesafdeling terecht voor 4 plantaardige gebakjes van Sharp Sharp: Yellow Tropics, Red Robin, Milky Brown en Pink Choco. Kijk hier voor de lijst van filialen waar ze verkrijgbaar zijn.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

2 reacties

 • Reply Femke

  Ik mis jouw mening over de producten! Ben vooral benieuwd naar de zakken van hak. Zijn ze hun prijs waatd?

  16 december 2019 at 17:40
  • Reply Suzanne

   Het is helaas voor mij niet haalbaar om alle producten aan te schaffen en te testen. Wanneer ik een product wel heb geprobeerd vermeld ik dat er natuurlijk bij.

   16 december 2019 at 17:46

  reageer