Vegan in de supermarkt #15

In deze rubriek lees je welke vegan producten ik ben tegengekomen in de supermarkt en heb geprobeerd. Niet gesponsord, al lees je dan ook sowieso mijn eerlijke mening. Ik krijg steeds meer berichtjes van mensen die vertellen dat ze dit de leukste rubriek op de website vinden. Goed om te horen! Heb jij iets gespot in de supermarkt dat vegan is? Laat gerust je tips achter in de reacties!

Vegan ijs – glutenvrij en laag in calorieën!

Dat is mooi meegenomen: lekker ijs dat niet alleen vegan en glutenvrij is maar ook laag in calorieën! Het ijs van Perfect World is sinds kort verkrijgbaar bij Jumbo. Ik kwam drie smaken tegen: Double Choc Chip, Pistachio en Raspberry Riple. De pistache is zonder toegevoegde suiker en hartstikke lekker! Een pot met 500 ml. kost € 4,99.

Cawston Press limonade

Deze blikjes kreeg ik opgestuurd om te proberen. Deze limonades zijn gemaakt met echt sap en geen concentraat, zonder toegevoegde suikers en 100% natuurlijk. Naast dat ik de verpakking echt heel mooi vind vond ik deze drankjes erg lekker. Helemaal zomers. De gingerbeer vond ik het allerlekkerst! Onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Deen, Marqt en AH to go.

Conditorei Coppenrath & Wiese apple strudels

Appelstrudels van de diepvriesafdeling zijn in veel gevallen vegan. Zo ook deze die ik bij Jumbo kocht. Een verpakking met 2 x 300 gram kost € 1,65. Een minuut of 45 in de oven en klaar! Ik vond deze erg lekker.

Mister Kitchen pindakaas 2 nieuwe soorten

Mister Kitchen, je weet wel van die bijzondere soorten pindakaas stuurde mij een royaal pakket gevuld met de twee nieuwste soorten: Amandel Speculaas en Crunchy Hazelnoot. Woah, deze zijn allebei echt zo ontzettend lekker!

De amandel speculaas vond ik bijzonder lekker in mijn havermout:

Een pot met 300 gram kost ongeveer € 2,99.

Mister Kitchen V-Spreads

Ook zaten de nieuwe V-Spreads in het pakket waarover Mister Kitchen zelf zegt: Mister Kitchen gelooft in groente op je brood, maar vindt het huidige aanbod saai en smakeloos. Dat kan veel beter, zeker met een basis van smeuïge peulvruchten in plaats van olie of mayonaise. Het resultaat: Verrukkelijke Vegan Spreads die bijna uit hun potje barsten van groenten, gezondheid én smaak. Op brood, als dip of zo uit de pot, proef puur groentegenot! Ik vind ze alle drie hartstikke lekker. De tomaat-courgette zag je al eerder voorbij komen in deel 12 van VEGAN IN DE SUPERMARKT. Smaakt prima op brood, maar ook als basis van een goedgevulde sandwich of om te dippen met soepstengels of groenten zoals bleekselderij en worteltjes. Een pot met 270 gram kost ongeveer € 2,99.

Dit artikel is onderdeel van de serie van vegan in de supermarkt. Lees hier alle delen uit deze serie.

Deel:
Vorig artikel Volgend artikel

1 reactie

  • Reply Manuela

    Hoi Ik heb de pistache ijssmaak genomen en smaakt goed, maar wel wat kostbaar. Ik ga nu zelf mengsels maken en invriezen heb geen ijsmachine wel een blender en schijnt ook perfect te zijn. Internet staat vol met ideeen heb nu in gedachte; watermeloen, Alpro latte machiatto, slagroom, kokossnippers, rijstmelk. Groetjes

    27 juli 2018 at 10:36
  • reageer