Afdrukken
Vegan Hollandse pannenkoeken
Print recept
benodigdheden
beslagkom
garde
koekenpan
soeplepel
spatel
Auteur:
Suzanne
Genoeg voor:
12
stuks
1
x
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
300 gram
tarwebloem
2
theelepels bakpoeder
snufje zout
600
ml. plantaardige ongezoete melk, zoals sojamelk
plantaardige margarine om te bakken, zoals Flora
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Zeef de bloem boven een beslagkom om klontjes te voorkomen.
Meng de bloem met de bakpoeder en het snufje zout.
Voeg de plantaardige melk toe en roer met een garde tot een glad beslag.
Laat 5 minuten staan.
Roer nog een keer door.
Verwarm een koekenpan en laat een klontje plantaardige boter smelten.
Giet een soeplepel met beslag in de koekenpan.
Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin, keer de pannenkoek om met behulp van een spatel.
Herhaal tot het beslag op is.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/vegan-hollandse-pannenkoeken/