Afdrukken
Vegan Fast Food Friday #19: cheeseburger pizza
Print recept
Auteur:
Suzanne
Genoeg voor:
1
pizza
1
x
Ingrediënten
Scale
1x
2x
3x
1
pizzabodem, zoals AH koelverse volkoren pizzabodem
pizzasaus, bijvoorbeeld van
Mutti
olie, om te bakken
150 gram
plantaardig gehakt, bijvoorbeeld van Blue Butcher (bij PLUS)
zwarte peper
zeezout
1/2
tomaat, in dunne plakjes gesneden
handje vegan geraspte kaas, zoals Violife geraspte mozzarella
1/4
rode ui, in dunne ringen gesneden
handje fijngesneden ijsbergsla
plakjes augurk
ketchup
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak het gehakt rul in een koekenpan in wat olie tot het begint te kleuren. Breng het gehakt op smaak met peper en zout.
Beleg de pizza met een laagje pizzasaus en verdeel het gehakt er over.
Leg de plakjes tomaat er op en zet 3 minuten in de oven.
Verdeel de kaas over de pizza en zet nog eens een minuut of 3 in de oven tot de kaas begint te smelten.
Verdeel de rode ui, augurk en ijsbergsla er oven en maak het af met een paar strepen ketchup.
Wij aten er voor het volledig vegan Fast Food Friday gevoel ook wat
snelle vegan mac and cheese
bij. 🙂
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/vegan-fast-food-friday-19-cheeseburger-pizza/