Afdrukken
Vegan coquilles met miso marinade
Auteur:
Suzanne
Scale
1x
2x
3x
Ingrediënten
4
koningsoesterzwammen
olie, om in te bakken
marinade
150 gram
miso
60
ml. rijstazijn
2
theelepels geraspte gember
4
teentjes knoflook, geperst
60
ml. olie
4
eetlepels water
Bereidingswijze
Veeg de koningsoesterzwammen schoon en verwijder de hoedjes. Deze kun je in een ander gerecht gebruiken zoals in een soep of wok gerecht.
Snij de stelen in dikke plakken.
Snij ze kruislings in aan één kant. Zo wordt de marinade beter opgenomen.
Meng de ingrediënten voor de marinade.
Leg de plakken in de marinade en laat 10 minuten marineren.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de gemarineerde plakken aan beide kanten op hoog vuur.
Vind het online
:
https://wateetjedanwel.nl/vegan-coquilles-op-2-manieren/
Er worden cookies gebruikt om ervoor te zorgen dat wateetjedanwel.nl zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat ermee instemt.
Is prima!
Meer lezen